AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tercih kilavuzunda aranan niteliklerin hepsi olmak zorunda mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tercih kılavuzunda aranan niteliklerin hepsi olmak zorunda mı?​

Bir kontenjanın karşısında birden çok özel koşul kodu varsa; aday mutlaka bu niteliklerin hepsine sahip olmalıdır. Yoksa bu kontenjanı tercih etmemelidir. Örneğin, bir memurluk kadrosu için ehliyet, YDS 70 almak şartları aranıyorsa her iki şartın da adayda bulunması gerekir.

3301 kodu nedir?​

3301 nitelik kodu: Pazarlama, Gayrimenkul Yönetimi, Emlak ve Emlak Yönetimi ya da Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yönetimi önlisans programlarından birisinden mezun olma şartını ifade etmektedir.
3003 nitelik kodu nedir?
KPSS nitelik kodlarından birisi de 3003 numaralı koddur. Bu koda göre adaylardan istenilen nitelikler şunlardır: – Adalet ön lisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olma şartı bulunmaktadır. Ülkemizde 2 yıllık veya 4 yıllık pek çok lisans ve ön lisans programı yer almaktadır.

Ösym 7257 kodu ne demek?​

7257 nitelik kodu KPSS sınavı sonucu alınan puanlar ile yapılan sıralamanın yanında devlet memurluğuna atanma da sahip olunması gereken nitelik ve özelliklerin kategori haline getirildiği bir kodlamadır.

KPSS tercih kılavuzunda aranan nitelik ne demek?​

KPSS TERCİH KILAVUZU NİTELİK KODLARI NE DEMEK? Nitelik kodu, adayların tercih yapacağı alana/bölüme göre belirlenen ve adaylarda bulunması gereken özelliklerin belirtildiği kısa kodlardır. Bir kadro veya pozisyon için mezun olunan program/alan koşulu birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması yeterlidir.
2111 nitelik kodu nedir?
2061:Ortaöğretim Kurumlarının Makine Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak. 2111:Ortaöğretim Kurumlarının Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarından mezun olmak.

4001 kodu ne anlama geliyor?​

4001 numaralı nitelik kodu herhangi bir lisans programından mezun olma şartıdır. Böylece KPSS sınavında başarılı olan kişiler tercih yaparken herhangi bir lisans programından mezun olmuş ise bu alanı tercih edebilirler.

KPSS tercih kodları ne anlama gelir?​

3003 nitelik kodu hangi meslekler?
İşte 3003 nitelik kodunun açılımı. 3003 NİTELİK KODU NEDİR? 3003 nitelik kodu: 3003 nitelik kodu ile adayların “Adalet önlisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan” mezun olmaları talep edilmektedir.

Kpss nitelik kodu ne işe yarar?​

Adayların tercih yapacakları bölüme göre belirlenen ve adaylarda bulunması gereken özelliklerin belirtildiği kodlara nitelik kod adı verilmektedir. Bir kadro veya pozisyon için mezun olunan programın veya alanın koşulları birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması yeterli olmaktadır.

4431 nitelik kodu ne demek?​

4431 NİTELİK KODU: İşletme, İşletmecilik, İşletme-Maliye, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri ve Liderlik, Muhasebe Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama lisans programlarının birinden mezun olmak.

Geri