AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Terbiyeli Tavuk Kızartması

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Terbiyeli Tavuk Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo tavuk eti
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
Kızartmak için;
1 çay bardağı sıvı yağ

Terbiyeli Tavuk Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle tavuk etlerimizi güzelce yıkıyoruz yıkadıktan sonra yoğurma kabına alıyoruz.
Üzerine yoğurt salça ve baharatlarımızı ekliyoruz, güzelce harmanlıyoruz.
2 dakika bekleyen et o sırada tavamıza yağımızı alarak ocağı bırakıyoruz.
Kızaran yağın içine etleri koyuyoruz ve güzelce kızardıktan sonra servise diyoruz. Afiyet olsun
Terbiyeli Tavuk Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst