SoruCevap
Yeni Üye
- Konu Yazar
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi Hangi Otobüs Gider? Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi adresi için doğru otobüsü bulmak önemlidir. Merkeze ulaşım otobüs ile sağlanabilir. Hangi otobüslerin bu merkeze gittiğini öğrenmek için ulaşım bilgilerine başvurmalısınız. Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne giden otobüslerin hat numaraları ve kalkış noktaları hakkında bilgi alabilirsiniz. Ulaşım kolaylığı sağlamak için otobüs duraklarına yakın bölgelerde yaşayanlar avantajlı olabilir. Merkeze giden otobüslerin sefer saatlerini kontrol etmek önemlidir. Merkeze ulaşım sağlamak için toplu taşıma kullanmak en uygun seçenek olabilir.
İçindekiler
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi‘ne hangi otobüs gider?
300 numaralı otobüs, Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne gider.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne ulaşmak için 700 numaralı otobüsü kullanabilirsiniz.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne giden otobüsler arasında 550 numaralı otobüs de bulunuyor.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne ulaşmak için 250 numaralı otobüsü tercih edebilirsiniz.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne gitmek için 800 numaralı otobüsü kullanabilirsiniz.
İçindekiler
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne hangi otobüslerle gidebilirim?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne ulaşmak için çeşitli otobüs hatları kullanılabilir. İstanbul Otobüs Firması tarafından işletilen 5 numaralı otobüs hattı merkeze doğrudan ulaşım sağlar. Ayrıca, Belediye Otobüsleri tarafından işletilen 12 numaralı hat da merkezin yakınından geçer.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne en yakın otobüs durağı nerede?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne en yakın otobüs durağı, merkezin hemen yanında yer almaktadır. Durağa ulaşmak için 5 numaralı otobüs hattını veya 12 numaralı otobüs hattını kullanabilirsiniz.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne otobüsle ne kadar sürede gidebilirim?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne otobüsle ulaşmak isterseniz, seyahat süresi trafik ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ancak genellikle şehir merkezinden merkeze 20-30 dakika arasında bir sürede ulaşabilirsiniz.
Hangi semtlerden Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne otobüs var?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne otobüs hizmeti çeşitli semtlerden sağlanmaktadır. İstanbul şehir merkezi, Beşiktaş, Kadıköy, Üsküdar ve Şişli gibi semtlerden otobüslerle merkeze ulaşabilirsiniz.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne giden otobüsler hangi güzergahtan geçer?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne giden otobüsler, genellikle E-5 Karayolu üzerinden geçer. Bu güzergah üzerinde yer alan otobüs duraklarında inip merkeze yürüyerek ulaşabilirsiniz.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’nde otopark var mı?
Evet, Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’nde otopark bulunmaktadır. Ziyaretçiler, araçlarını güvenli bir şekilde park edebilirler.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne giden otobüsler hangi saatlerde çalışır?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne giden otobüsler, genellikle sabah erken saatlerde hizmete başlar ve gece geç saatlere kadar çalışır. Otobüs saatleri ve sıklığı, güzergah ve günün saatine göre değişiklik gösterebilir.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne nasıl gidilir?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne gitmek için en uygun yol, otobüsle ulaşmaktır. İstanbul Otobüs Firması’nın işlettiği 5 numaralı otobüs hattını kullanarak merkeze kolayca ulaşabilirsiniz.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne gitmek için en yakın tramvay durağı nerede?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne tramvay hattıyla ulaşmak isterseniz, en yakın durağın Kadıköy Tramvay Durağı olduğunu belirtmek gerekir. Bu durağa ulaşmak için önce otobüsle Kadıköy’e gidip ardından tramvaya binmeniz gerekmektedir.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne gitmek için hangi durakta inmeliyim?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne otobüsle giderken inmeniz gereken durak, merkezin hemen yanında yer alan Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi Durağı’dır.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne en yakın metro istasyonu hangisi?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne en yakın metro istasyonu Kadıköy Metro İstasyonu’dur. Bu istasyona otobüsle gidip ardından metro ile merkeze ulaşabilirsiniz.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne hangi hatlarla ulaşabilirim?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne ulaşmak için 5 numaralı otobüs hattı ve 12 numaralı otobüs hattı kullanılabilir. Ayrıca, tramvayı kullanarak da merkeze ulaşabilirsiniz.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne gidince neler yapabilirim?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne gidince çeşitli eğitim ve kurs programlarına katılabilirsiniz. Ayrıca, merkezin bulunduğu bölgede yürüyüş yapabilir veya çevredeki parklarda dinlenme imkanı bulabilirsiniz.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne giden otobüsler hangi noktalardan geçer?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne giden otobüsler, genellikle İstanbul şehir merkezi, Beşiktaş, Kadıköy, Üsküdar ve Şişli gibi noktalardan geçer.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne giden otobüslerin ücreti ne kadar?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne giden otobüslerin ücreti, İstanbul toplu taşıma tarifesine göre belirlenir. Tek binişlik ücret veya günlük/haftalık/aylık abonelikler mevcuttur.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne yakın bir park yeri var mı?
Evet, Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne yakın bir park yeri bulunmaktadır. Ziyaretçiler, araçlarını park edebilecekleri uygun bir alana sahiptir.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne giden otobüsler hangi saatler arasında çalışır?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne giden otobüsler, genellikle sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar hizmet verir. Otobüs saatleri ve sıklığı güzergah ve günün saatine göre değişebilir.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne nasıl ulaşabilirim?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne ulaşmak için otobüsleri kullanabilirsiniz. İstanbul Otobüs Firması’nın işlettiği 5 numaralı hatta binerek merkeze kolayca ulaşabilirsiniz.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne nasıl gidilir, hangi otobüsleri kullanabilirim?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne gitmek için İstanbul Otobüs Firması tarafından işletilen 5 numaralı otobüs hattını kullanabilirsiniz.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi Hangi Otobüs Gider?
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezine hangi otobüs gider? |
300 numaralı otobüs, Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne gider. |
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne ulaşmak için 700 numaralı otobüsü kullanabilirsiniz. |
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne giden otobüsler arasında 550 numaralı otobüs de bulunuyor. |
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne ulaşmak için 250 numaralı otobüsü tercih edebilirsiniz. |
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne gitmek için 800 numaralı otobüsü kullanabilirsiniz. |
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi‘ne hangi otobüs gider?
300 numaralı otobüs, Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne gider.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne ulaşmak için 700 numaralı otobüsü kullanabilirsiniz.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne giden otobüsler arasında 550 numaralı otobüs de bulunuyor.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne ulaşmak için 250 numaralı otobüsü tercih edebilirsiniz.
Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne gitmek için 800 numaralı otobüsü kullanabilirsiniz.