AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Teoman Gonulcelen sozleri

haberci

Yeni Üye
Teoman Gonulcelen Şarkısı
imagesteomangonulcelensozleri5adae0bc6ad50
Kırıklarını aldırdım kalbimin
Zırhımı cıkarttım astım portmantoya
Guzel vucutlar boş suratlar
Benimse yenmiş tırnaklarım
Titrek ellerim var
Evet dedi ben de seni aldattım
Bİr kez de değil ustelik
Cunku beni cok kanattın
Cok sevdiğim bir yalandın
Gonulcelen gonulcelen
Aynı anda utanmadan
Hem kırıcı hem kırılgan
Yordun beni gonulcelen
Gonulcelen gonulcelen
Biraz gercek biraz yalan
Hem yarabandım hem yaram
Bitsin artık gonulcelen

Gonulcelen şarkısı gerçekten derin duyguları ve karışık hisleri anlatan dokunaklı bir şarkı. Teoman'ın melankolik ve içli sesiyle bu sözler çok daha etkileyici bir hal alıyor. Şarkıda anlatılan hikaye, bir ilişkide yaşanan karmaşık duyguları ve iç çatışmaları işliyor. Kırıklarını ve zırhını çıkarıp ortaya çıkardığı kırılganlığıyla yüzleşen birinin hikayesi anlatılıyor.

Gonulcelen kavramı da şarkının ana temalarından biri gibi görünüyor. Hem sevilen hem de incinen biri, aynı anda utanç ve acı duygularıyla başa çıkmaya çalışıyor. Yalanlar, acılar, yaralar ve gerçeklik arasında gidip gelen bir ruh halini anlatan bu şarkı, dinleyenlerde derin izler bırakabilir.

Teoman'ın şarkılarında genellikle iç dünyasının derinliklerine yolculuk edilir ve insanın karmaşık duygularıyla yüzleşilir. Bu şarkı da bu yönden bakıldığında, kırılganlığı, yalancılığı ve acıyı bir arada işleyerek dinleyeni duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Dinlerken insanın iç dünyasına dokunan bu tür şarkılar, Teoman'ın sanat anlayışının ve duygusal zenginliğinin bir yansıması gibi duruyor.