AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Teoman Bana Oyle Bakma

haberci

Yeni Üye
Teoman Bana Oyle Bakma Şarkı Sozu
Teoman şarkı Sozleri
Bana oyle bakma
Anlayacaklar
İkimize karşı bu dunya
Bizi anlamayacaklar
Bana oyle yaklaşma
Bana oyle dokunma
İkimize karşı bu dunya
Bizi anlamayacaklar
Bu hayat da bizi boyle
Yakamızdan tutacaksa
Hadi boyle yaşa
Derken kalbimize sormuş mu ?
Benle boyle konuşma
Kapıları kapatma
İkimize karşı bu dunya
bizi anlamayacaklar
Beni aşkla aldatma
Gerceklere kapatma
Boyle kırık da bakma
Beni daha da ağlatma
Bu hayat da bizi boyle
Yakamızdan tutacaksa
Hadi boyle yaşa
Derken kalbimize sormuş mu ?
Bana oyle bakma
Anlayacaklar
İkimize karşı bu dunya
Bizi anlamayacaklar

"Bana Öyle Bakma" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Teoman'ın duygusal ve etkileyici şarkılarından biridir. Şarkıda ilişki, anlaşılmamak, duygular ve hayatın karmaşıklığı gibi temalar işlenmektedir. Sözlerindeki derin anlamlar ve duygusal yüklemeler dinleyicilere dokunacak cinstendir.

Şarkı, ilişkideki belirsizlikler, anlaşılamama, anlaşılmama duygularını işlemekte ve insanların birbirini gerçekten anlamasının zorluğunu vurgulamaktadır. Teoman'ın kendine özgü tarzı ve dokunaklı sesiyle bu sözlerin müziğiyle harmanlanması dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarabilir.

Teoman'ın şarkılarında sıkça rastlanan melankolik ve derin anlatımların da "Bana Öyle Bakma" şarkısında da kendini gösterdiğini söyleyebilirim. Şarkı, bir ilişkinin karmaşıklığını, duygusal iniş çıkışlarını ve anlaşılmama hissini hem sözleri hem de melodisiyle çok etkileyici bir şekilde yansıtmaktadır.

Teoman'ın şarkıları genellikle dinleyicileri derinden etkileyen ve düşündüren sözleriyle dikkat çeker. "Bana Öyle Bakma" da bu anlamda dinleyiciler üzerinde derin hisler uyandırabilir ve her dinleyişte farklı duyguları tetikleyebilir. Teoman'ın özgün tarzı ve samimi ifadeleriyle ön plana çıkan şarkılarından biridir.