- Konu Yazar
- #1
Tencerede Sufle Tanımı İçin Malzemeler
2 adet yumurta
1 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
2 çay bardağı un
1 pk kabartma tozu
2 yemek kaşığı kakao
Tencerede Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bütün materyalleri sırasıyla karıştırma kabına koyup çırpıyoruz.
Karışımı tabaklara koyduktan sonra üstüne 1 kaşık nutella koyup tekrar karışımdan koyuyoruz üzerini kapatıyoruz.
Sufleleri tencereye dizdikten sonra tencereye kaynamış su koyuyoruz.
Karışımı 3 dakika ocak açık formda ve tencere kapağı açık halde kaynatıyoruz.
Kapağını kapatıp 7 dakika daha pişiriyoruz. Bu müddetler çok kıymetli mühletlere kesinlikle uyalım.
Servise hazır 7 dk sonra soğuyunca pudra şekeri ile süsleyebilirsiniz afiyet olsun.
Tencerede Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet yumurta
1 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
2 çay bardağı un
1 pk kabartma tozu
2 yemek kaşığı kakao
Tencerede Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bütün materyalleri sırasıyla karıştırma kabına koyup çırpıyoruz.
Karışımı tabaklara koyduktan sonra üstüne 1 kaşık nutella koyup tekrar karışımdan koyuyoruz üzerini kapatıyoruz.
Sufleleri tencereye dizdikten sonra tencereye kaynamış su koyuyoruz.
Karışımı 3 dakika ocak açık formda ve tencere kapağı açık halde kaynatıyoruz.
Kapağını kapatıp 7 dakika daha pişiriyoruz. Bu müddetler çok kıymetli mühletlere kesinlikle uyalım.
Servise hazır 7 dk sonra soğuyunca pudra şekeri ile süsleyebilirsiniz afiyet olsun.
Tencerede Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı