AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tencerede Sebzeli Soslu Tavuk

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Tencerede Sebzeli Soslu Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo baget tavuk
2 tane patates
2 tane yeşil biber
2 tane havuç
1 tane soğan
2-3 diş sarımsak
Sosu için:
1 tatlı kaşığı domates salçası
2 domates rendesi
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Tuz
Pul biber
Kekik

Tencerede Sebzeli Soslu Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye baget tavuklarımızı koyalım.
Sonra sebzelerimizi doğrayıp koyalım.
Patatesi biraz kalın doğrayalım. Tavuk pişene kadar erimesin.
Soğanı en son üç dört modüle bölüp koyalım.
Tencere ısınana kadar orta ateşte daha sonra kısık ateşe koyalım.
Bu ortada sosumuzu hazırlayalım.
Her yere gelecek biçimde sosu dökelim. Su koymuyoruz. O kendi suyuyla çok hoş pişiyor. Dilerseniz azcık koyabilirsiniz.
Hepsi pişince servise hazır. Afiyet olsun.
Tencerede Sebzeli Soslu Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst