Tencent PUBG Mobil ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tencent PUBG Mobil ne demek?​

Tencent Gaming Buddy, Tencent’in Windows işletim sistemi için, oyuncuların bir masaüstü veya dizüstü bilgisayarda hem iOS hem de Android sistemlerinden mobil oyunlar oynamasını sağlayan resmi bir emülasyon platformudur.
Tencent Games e ne oldu?
Huawei telefonlardan Tencent’in oyunları kaldırıldı Çinli teknoloji üreticisi Huawei’nin Tencent Holdings’in oyunlarını uygulama mağazası App Gallery’den kaldırdığı duyuruldu.

Tencent Games kaçıncı sırada?​

Listede Apple, Alphabet, Microsoft ve Amazon’un ardından beşinci sırada yer alan Tencent’ı, sırasıyla Facebook, Alibaba ve Samsung Electronics izledi. Çin dışında pek de tanınmayan Tencent’ın popüler mesajlaşma uygulaması WeChat, dünyada yaklaşık 1 milyar kişi tarafından kullanılıyor.
Tencent PUBG Mobile nasıl iptal edilir?
Uygulamanın yüklemesini kaldırdığınızda aboneliğiniz iptal edilmez.
- play.google.com adresine gidin.
- Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
- Sol tarafta Aboneliklerim’i tıklayın.
- İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
- Yönet.
- Gösterilen onay pop-up’ında Evet’i tıklayın.

Gameloop sahibi kim?​

mobil oyunları oynayabileceğiniz bir adet emülatör. tencent gaming buddy emülatörünün yeni versiyonu. tencent firmasına ait ve pubg için resmi emülatör olarak geçiyor. bluestacks’ten sonra bunu denedim ve çok beğendim.
Tencent Games ne kadar kazanıyor?
PUBG: Mobile gibi başarılı yapımların altında imzası bulunan Çin merkezli internet devi Tencent, 2021 yılının ilk 6 ayında faaliyet gösterdiği tüm sektörlerden 13 milyar dolar kar ettiğini açıkladı.

PUBG mobil nasıl iptal edilir?​

play.google.com’da aboneliği iptal etme
- play.google.com adresine gidin.
- Doğru Google Hesabı’nda oturum açıp açmadığınızı kontrol edin.
- Sol tarafta Aboneliklerim’i tıklayın.
- İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
- Yönet. Aboneliği İptal Et’i tıklayın.
- Gösterilen onay pop-up’ında Evet’i tıklayın.
Riotun sahibi nereli?
Riot Games, Los Angeles/Kaliforniya merkezli bir oyun yapım ve dağıtım şirketidir. 2006 yılında Güney Kaliforniya Üniversitesi’nde oda arkadaşı olan Brandon Beck ve Marc Merrill tarafından kurulmuştur.

Geri