Temizlik benim isim yeni sezon ne zaman basliyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Temizlik benim işim yeni sezon ne zaman başlıyor?​

Programın ekranda olmamasıyla ilgili bir açıklama gelmezken yeni bölümün tarihi de belli oldu. TEMİZLİK BENİM İŞİM YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? Fenomen program yayıncı kuruluşun yayın akışı bilgilerine göre 5 Mart 2021 Cuma günü ekranda olacak.

Temizlik benim işim Sezon Finali Kim Kazandı?​

Temizlik Benim İşim sezon finali bugün yapıldı. 11 Haziran Temizlik Benim İşim yarışmasında bu haftanın birincisi ve 10 bin liralık ödülün sahibi Asiye Hanım oldu. Asiye Hanım birinci oldu.

Temizlik benim işim devam ediyor mu?​

Temizlik benim işim devam ediyor mu?
Ekranların fenomen yarışması Temizlik Benim İşim bitti. FOX ekranlarında devam eden yarışam programı için kanal yönetimi flaş bir karar alarak programı yayından kaldırma kararı aldı. Yeni sezonda Temizlik Benim İşim ekranlarda yer almayacak.

Fox Tv temizlik benim işim son bölüm kim kazandı?​

Haftanını birincisi Tuğba Hanım oldu!

2021 temizlik benim işim ne zaman başlayacak?​

Yapımcılığını Talya Prodüksiyon’un ve sponsorluğunu Vanish’in üstlendiği “Temizlik Benim İşim” yarışmasının ilk bölümü, 19 Ağustos Pazartesi saat 14.00’te FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Temizlik benim işim 3 sezon ne zaman başlayacak?​

Temizlik benim işim 3 sezon ne zaman başlayacak?
Fox TV tarafından yapılan açıklamaya göre Temizlik Benim İşim programının yeni sezonu 31 Ağustos’ta saat 14:00’da başlıyor. TEMİZLİK BENİM İŞİM NE ZAMAN BAŞLIYOR? Temizlik Benim İşim programının yeni sezonu 31 Ağustos’ta saat 14:00’da başlıyor.

Kadir ezildi kim kazandi?​

18 Şubat Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim birincisi Şenay Hanım oldu. Ajda Pekkan kesenin ağzını açtı! İşte Kıbrıs’taki yeni eviSık sık Kıbrıs’a giden ve 2017’de Kıbrıs vatandaşlığı aldığını dile getiren Ajda Pekkan, işleri bir adım daha ileriye götürdü. Ünlü şarkıcı Kıbrıs’tan yeni bir ev aldı.

Kadir ezildi yeni programı ne zaman?​

En Hamarat Benim, 16 Ağustos Pazartesi itibarıyla hafta içi her gün saat 13.00’te FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Zuhal Topal da kim birinci oldu?​

Zuhal Topal da kim birinci oldu?
Toplamda 25 puan alan Sevdiye Hanım, 19 puan yarışmacılardan, 6 puan da Zuhal Topal’dan alabildi. Haftanın ikincisi ise Nesli Hanım oldu. Nesli Hanım toplamda 28 puan aldı. Haftanın finalinde 31 puan alan Gülnaz Hanım 15.000 TL ödülün sahibi olarak bu haftanın birincisi oldu.

Kadir Ezildinin programı saat kaçta başlıyor?​

Hafta İçi Her Gün 13.00 – Yeni Bölüm.

Hamarat benim de kim 1 oldu?​

Ramazan ve Kiraz yarışmadan diskalifiye edildi. Finalde puanlar iptal edildi ve Kadir Ezildi’nin verdiği puanlara göre birinciyi açıkladı. Bu hafta programda ikinci birinci oldu. Bu haftanın birincileri Şule ve Feride oldu.

Zuhal Topal da bugün kim birinci oldu?​

Zuhal Topal da bugün kim birinci oldu?
Aysel Hanım, Mahmut Bey, Yağmur Hanım, Dilan Hanım ve Yalçın Bey’in yarıştığı yarışmada Zuhal Topal’ın puanları da birinciyi seçmede etkili oldu. Bu hafta toplamda 19 puan alabilen Aysel Hanım Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in sonuncusu olurken Dilan Hanım da birinci seçildi.

Kadir ezildi programı hangi kanalda saat kaçta?​

Temizlik Benim İşim Programı Temizlik güneşi Kadir Ezildi! FOX.

En Hamarat Benim programı ne zaman?​

Hafta İçi Her Gün 13.00 – Yeni Bölüm En Hamarat Benim 190. Bölüm yayında hemen izle!

Merhaba! Forumdaki "Temizlik benim işim yeni sezon ne zaman başlıyor?" başlıklı konuda yapılan açıklamalara göre Temizlik Benim İşim programının yeni sezonunun başlangıç tarihi 31 Ağustos olarak belirlenmiştir. Program, FOX TV'de saat 14:00'te izleyicilerle buluşacak.

Ayrıca programın önceki sezonlarında elde edilen birincilikler hakkında bilgiler de verilmiş. Sezon finalinde 10 bin liralık ödülün sahibi Asiye Hanım olmuş. Öte yandan, Temizlik Benim İşim programının yeni bölüm tarihi ise 5 Mart 2021 Cuma günü olarak belirtilmiş.

Eğer program hakkında daha fazla bilgi veya öneri istersen, ben buradayım!

Geri