- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Temel antrenörlük eğitiminden kimler muaf?
Antrenörlük Eğitiminden Kimler Muaftır? Tüm Besyo ve Spor Bilimleri mezunları 1. Kademe Temel Antrenörlük başvuruları için Temel Antrenörlük Eğitiminden muaftır. Antrenörlük bölümü mezunları uzmanlık alanlarında 3. Kademe Antrenörlük başvurularında Antrenörlük Eğitiminden muaftır.2 Kademe antrenör nedir?
Kademe (Kıdemli Antrenör) : II. kademe antrenör belgesine sahip ve II. kademede en az 2 yıl çalışmış olduğunu belgeleyen ve bu süre içerisinde, sporla ilgili en az 2 bilimsel seminer görmüş antrenörlerin katılabildiği eğitim programını kapsar.Temel antrenör kaçıncı kademe?
Üniversitelerin spor bilimleri alanında lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokullarının Antrenörlük bölümü haricindeki diğer bölüm mezunları en az iki dönem görmüş olduğu bir spor branşından 2.kademe temel antrenörlük uygulama eğitimi ve sınavına katılarak başarılı olmanız halinde 2.kademe temel antrenörlük belgesi …
1 derece antrenörlük belgesi nasıl alınır?
1: İlgili spor dalında en az iki dönem eğitim aldığını belgeleyenler, temel eğitim ve sınavından muaf olup, tercih edeceği yalnızca bir spor dalında ilgili federasyon tarafından açılan uygulama eğitimi ve sınavına katılarak başarılı olmaları halinde temel antrenörlük belgesi almaya hak kazanır.
Antrenörlük Temel Eğitim Sınavı Kaç Puanla Kazanılır?
MADDE 14 – (1) Temel eğitim sınavına ilişkin hususlar aşağıda belirtilmiştir: a) Temel eğitime ait modüllerin sınav sonuçları, yüz tam puan üzerinden ayrı ayrı değerlendirilir. Sınavlarda temel eğitim modüllerinden en az altmış ve üzeri puan alanlar, o modül için başarılı sayılır.3 Kademe antrenör nedir?
c) III. Kademe (Kıdemli Antrenör) : II. kademe antrenör lisansına sahip ve II. kademede en az 2 yıl çalışmış olduğunu belgeleyen ve bu süre içerisinde sporla ilgili en az 2 seminer görmüş antrenörlerin katılabildiği eğitim programını kapsar.3 Kademe Yüzme antrenör ne demek?
c) Üçüncü Kademe (Kıdemli Antrenör) : İkinci Kademe antrenör lisansına sahip, kurs başvurusundan önce en az 2 yıl ilgili spor dalında tescilli bir kulüpte çalışmış olduğunu belgeleyen, Federasyonun düzenlediği veya onayladığı ilgili spor dalında en az 2 seminere katılmış antrenörlerin girebileceği eğitim programını …
Antrenörler her spor dalında kaç kademe olarak sınıflandırılır?
Kademe (Yardımcı Antrenör): Üst düzey antrenörün yanında ve spora yeni başlayanlarda, b)II. Kademe (Antrenör): Minikler ve yıldızlar kategorisinde, c)III. Kademe (Kıdemli Antrenör): Gençler ve büyükler kategorisinde, d)IV. Kademe (Başantrenör): Büyükler ve milli takımlarda, e)V.
2021/3 dönemi sınav tarihi olan 12 Aralık 2021 günü tüm adayların sınavları gerçekleştirilecektir. Antrenör temel eğitim sınavına katılacak adaylara başarılar dileriz.
Bu sebeple spor merkezi açmak ve personal trainer olarak fitness eğitimi vermek istiyorsanız belgenizi TVGFBF’den almalısınız. İhtiyaca ve talebin yoğunluğuna göre açılan kursları takip etmek ve fitness antrenörlük belgesi başvurusu için federasyonun sitesini takip edebilirsiniz.