AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Temel antrenorluk egitimi sinavi ne zaman?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Temel antrenörlük eğitimi sınavı ne zaman?​

2022/1 dönemi sınav tarihi olan 24 Nisan 2022 günü tüm adayların sınavları gerçekleştirilecektir. Antrenör temel eğitim sınavına katılacak adaylara başarılar dileriz.

Temel antrenörlük belgesi nedir?​

Temel Antrenörlük Sertifikası 5 kademeden oluşan antrenörlük belgesi alabilmeniz için gerekli olan bir sertifikadır. Temel Antrenörlük Eğitimi Sertifikası antrenörlük kademeleri gibi 5 aşamalıdır. 1. Kademe antrenörlük için 1. kademe temel antrenörlük eğitimi sertifikası gerekmektedir.

Antrenörlük Temel Eğitim Sınavı Nasıl Yapılır?​

Antrenörlük Temel Eğitim Sınavı Nasıl Yapılır?
Dersler başladığında tüm adaylar e-posta ve SMS ile bilgilendirilecektir. Sınav 81 ilde yapılacaktır. Adayların akademik takvimde belirtilen tarihlerde https://sinavbasvuru. anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden Anadolu Üniversitesi sınav sistemine kayıt olmaları gerekmektedir.

Antrenörlük Temel Eğitim Sınavı yılda kaç kez yapılır?​

3. Bir yılda kaç defa temel eğitim düzenlenecektir? 3 er aylık periyotlar halinde yılda 4 defa temel eğitimin yapılması planlanmaktadır.

2022 temel eğitim sınavı ne zaman?​

2022 antrenörlük temel eğitim başvuruları ne zaman?​

2022 antrenörlük temel eğitim başvuruları ne zaman?
Antrenörlük belgesi alabilmek için gerekli olan Antrenörlük Temel eğitimi başvuruları başlıyor. Antrenörlük temel eğitim başvuruları edevlet- spor bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Başvuru tarihleri: 11-21 Ocak 2022 2022 Antrenörlük temel eğitimi ücreti 350 TL olarak belirlenmiştir.

Temel antrenörlük kaçıncı kademe?​

b) Temel antrenör (ikinci kademe): Minikler ve yıldızlar kategorisinde antrenmanı planlamak, uygulamak ve değerlendirmek. c) Kıdemli antrenör (üçüncü kademe): Tüm yaş kategorilerinde ve milli takımlarda antrenmanı planlamak, uygulamak, değerlendirmek ve sporcunun kariyer planlamasına yardımcı olmak.

Antrenörlük Temel Eğitim Sınavı Kaç Puanla Kazanılır?​

MADDE 14 – (1) Temel eğitim sınavına ilişkin hususlar aşağıda belirtilmiştir: a) Temel eğitime ait modüllerin sınav sonuçları, yüz tam puan üzerinden ayrı ayrı değerlendirilir. Sınavlarda temel eğitim modüllerinden en az altmış ve üzeri puan alanlar, o modül için başarılı sayılır.

Temel eğitim Sınavı kaç yıl geçerli?​

Temel eğitim Sınavı kaç yıl geçerli?
Temel eğitim ve sınavından başarısız olarak bütünlemeye kalan adayların başarısız oldukları modüllerden, ilk kayıt tarihinden itibaren iki yıl içerisinde yapılacak sınavlara tekrar girebilme hakkı vardır.

Temel antrenörlük eğitimi sınavı, 2022/1 dönemi için belirlenen tarih olan 24 Nisan 2022 günü yapılacaktır. Bu sınav tüm adaylar için gerçekleştirilecektir. Antrenör temel eğitim sınavına girecek olan adaylara şimdiden başarılar dileriz.

Temel antrenörlük belgesi, antrenörlük alanında belirli bir seviyeye ulaşabilmek için gereken belgedir. Bu belge 5 kademeden oluşmaktadır ve antrenörlük kademeleri gibi 5 aşamalı bir eğitim sürecini ifade eder. Mesela, 1. Kademe antrenör olabilmek için 1. kademe temel antrenörlük eğitim sertifikasının alınmış olması gerekmektedir.

Antrenör Temel Eğitim Sınavı, tüm adayların e-posta ve SMS ile bilgilendirildiği yöntemle yapılır. Sınavlar 81 ilde gerçekleştirilir. Adaylar belirtilen tarihlerde Anadolu Üniversitesi sınav sistemine kayıt olmalıdırlar.

Antrenörlük Temel Eğitim Sınavı yılda 4 defa düzenlenmektedir ve bu düzenleme 3'er aylık periyotlar halinde yapılır.

2022 yılında gerçekleşecek olan temel eğitim sınavı tarihi belirli aralıklarla yapılacak başvuru sürecinden sonra ilan edilecektir. 2022 antrenörlük temel eğitim başvuruları ise 11-21 Ocak 2022 tarihleri arasında edevlet- spor bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Başvuru ücreti 350 TL olarak belirlenmiştir.

Temel antrenörlük belgeleri kademelere ayrılmıştır. Mesela, Temel antrenör (ikinci kademe) olarak minikler ve yıldızlar kategorisinde antrenmanı planlama ve uygulama görevleri yerine getirilir.

Antrenörlük Temel Eğitim Sınavı her modül için ayrı ayrı yüz tam puan üzerinden değerlendirilir. Başarılı sayılmak için en az altmış puan almak gereklidir.

Son olarak, başarısız olunan modüller için tekrar sınav hakkının iki yıl içinde kullanılabileceğini unutmamalısınız. Geçerlilik süresi hakkında daha fazla detay için ilgili kaynaklara başvurabilirsiniz. Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur.

Geri