- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Televizyondan Google nasıl açılır?
Android ekranınızın tamamını yayınlama- Lütfen cep telefonunuzun veya tabletinizin Chromecast cihazınızla aynı kablosuz ağ üzerinde olduğundan emin olun.
- Google Home uygulamasını açın.
- Ekranınızı yayınlamak istediğiniz cihaza dokunun.
- Ekranımı yayınla. Ekranı yayınla’ya dokunun.
Tv’de Google nasıl açılır Sony?
TV kategorisinde Uygulamalar öğesini seçin. Uygulamalar bölümünden System app (Sistem uygulaması) öğesini seçin. System app (Sistem uygulaması) bölümünün altından Google Cast Receiver (Google Cast Alıcısı) öğesini seçin. Etkinleştir seçeneğini belirleyin.Tv’ye google nasıl yüklenir?
Google Chrome’u Android TV’ye yüklemek için, bir APKyüklemeniz gerekir, çünkü Chrome resmi olarak Android TV’nin Play Store’unda mevcut değildir. Şimdi APK indirmek için APKMirror uygulamasını bilgisayarınız veya akıllı telefon üzerine indirin (Serbest).
Canlı TV’ye nasıl yükleme yapabilriz?
vestel smart tv’ye nasıl yükleme yapabilriz (alt markalarına nexon marka tv’ye) de anlatım yaparsanız seviniriz. Samsung tvmde youtube uygulaması vardı şimdi yok tv içindeki uygulamalar bölümündede bulamıyorum.Hangi akıllı TV’de YouTube kullanıyorsanız?
2013 yılına ait veya daha yeni bir Akıllı TV’de YouTube kullanıyorsanız muhtemelen youtube.com/tv uygulamasına sahipsinizdir. Başlamak için TV’nizde YouTube uygulamasını açıp soldaki gezinme bölümüne gidin, ardından Oturum aç ‘ı seçin. Birkaç farklı şekilde oturum açabilirsiniz.Youtube TV’yi izlemek isteyen bir YouTube üyesiyseniz?
YouTube TV’yi televizyonunda izlemek isteyen bir YouTube TV üyesiyseniz daha fazla bilgi için YouTube TV Yardım Merkezi ‘ne göz atın. Akıllı TV’nizde veya yayın cihazınızda YouTube uygulamasını açın. Ayarlar’a gidin. TV kodu ile bağlantı kur seçeneğine gidin.