AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Televizyonda hangi kanalda mukabele okunuyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Televizyonda hangi kanalda mukabele okunuyor?​

Peki hangi televizyon kanalında saat kaçta mukabele programı var? TRT 1’de her gün saat 05:20’de Kur’an-ı Kerim Hatm-i Şerif’i okunuyor. Diyanet TV’de ise her gün saat 06:00’da ve saat 15:00’te Mukabele yayınlanıyor. Kanal 7’de mukabele her gün saat 05:15’te yayınlanıyor.

S Sport da ne var?​

Futbol, basketbol, motor sporları, dövüş müsabakaları, tenis maçları ve daha birçok içerik canlı olarak Full HD kalitesiyle sizleri bekliyor. Premier League, NBA, F1, MotoGP, ATP500, UFC, WWE 15x PPV Events, Wimbledon ve çok daha fazlası S Sport kalitesiyle her hafta ekranlarınızda.
Mukabele ne zaman başlıyor 2022?
Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri ise 12:00’da başlıyor. Ramazan Günlüğü programının ardından da saat 03.20”de Sahur Bereketi programı Serdar Sahur Bereketi programının bitmesinin ardından da bu kez saat 05.20’de Kur’an-I Kerim Hatmi Şerif yani mukabele programı başlayacak.

Dost tv de mukabele saat kaçta başlıyor?​

Dost TV hatim ve mukabele ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Mukabele ve hatim Dost TV’de ne zaman sorusunun cevabı 00:00, 06:00, 10:00 ve 13:00’te olarak açıklandı. TRT 1’de her gün saat 05:20’de Kur’an-ı Kerim Hatm-i Şerif’i okunuyor. Kon TV ekranlarında mukabele ve hatim saat 05:00’te ekranlara geliyor.

S Sport Plus hangi kanallar var?​

S Sport Plus Paketi kapsamında sunulan içerikler, https://www.ssportplus.com adresinden bilgisayarla, App Store ve Play Store’dan “S Sport Plus” uygulamasını indirerek tablet ve akıllı telefonlarla ve, Beko /Arçelik, Vestel, Grundig, LG, Samsung Smart TV uygulamaları, Android TV işletim sistemli Smart TV’ler ve media …
Ramazan mukabelesi hangi gün başlıyor?
TRT 1’de her gün saat 05:20’de Kur’an-ı Kerim Hatm-i Şerif’i okunuyor. Kon TV ekranlarında mukabele ve hatim saat 05:00’te ekranlara geliyor. Meltem TV mukabele 2022 sabah saat 7:30’da yayınlanıyor. Kanal 7’de mukabele her gün saat 05:15’te yayınlanıyor.

Mukabele ne zaman başlıyor?​

MUKABELE HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR? Diyanet TV’de mukabele her gün saat 06:00’da yayınlanıyor. Kanal 7’de ise ramazan ayı boyunca saat 05:15’te yayınlanacak. TRT 1’de her gün saat 05:20’de Kuran-ı Kerim Hatm-i Şerif programı ekrana gelecek.

2022 mukabele hangi kanallarda?​

Semerkand Tv mukabele saat kaçta?
Semerkand Tv Mukabele Saati: 06:00 ve 14:00’te başlıyor.

Hatim hangi kanalda saat kaçta?​

Geri