AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Televizyon Haberciliği Ve Programcılığı Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?

SoruCevap

Yeni Üye

Televizyon Haberciliği Ve Programcılığı Bölümü hangi üniversitelerde var? Türkiye’de televizyon haberciliği ve programcılığı bölümü sunan birçok üniversite bulunmaktadır. İstanbul Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi gibi üniversitelerde bu bölüm mevcuttur. Üniversitelerde televizyon programcılığı ve habercilik üzerine dersler alarak öğrenciler, medya sektöründe kariyer yapma fırsatı elde ederler. Bu bölümde öğrencilere, televizyon yayıncılığı, haber sunumu, röportaj teknikleri, senaryo yazımı gibi konularda eğitim verilmektedir. Öğrenciler, staj imkanları sayesinde televizyon kanallarında ve prodüksiyon şirketlerinde deneyim kazanma fırsatı bulurlar. Televizyon Haberciliği Ve Programcılığı bölümü, medya sektöründe başarılı bir kariyer için önemli bir adımdır.
İçindekiler

Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü hangi üniversitelerde var?​

Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü, Türkiye’deki birçok üniversitede bulunmaktadır. Bu bölümü tercih etmek isteyen öğrenciler, aşağıdaki üniversitelerde bu programı bulabilirler:
İstanbul Üniversitesi: İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü yer almaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk alanında gerekli bilgi ve becerileri kazanmaktadır.
Anadolu Üniversitesi: Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyon programcılığı ve haberciliği konularında eğitim almaktadır.
Ege Üniversitesi: Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü mevcuttur. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk alanında uzmanlaşmaktadır.
Gazi Üniversitesi: Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü yer almaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk ve haber programcılığı konularında eğitim görmektedir.
Hacettepe Üniversitesi: Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk ve haber programcılığı alanında uzmanlaşmaktadır.
İzmir Ekonomi Üniversitesi: İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü yer almaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk alanında eğitim alarak medya sektöründe kariyer yapabilirler.
Gaziantep Üniversitesi: Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk ve haber programcılığı konularında eğitim almaktadır.
İstanbul Bilgi Üniversitesi: İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü yer almaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk alanında uzmanlaşmaktadır.
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi: İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk ve haber programcılığı konularında eğitim almaktadır.
Marmara Üniversitesi: Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü yer almaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk alanında gerekli bilgi ve becerileri kazanmaktadır.
Maltepe Üniversitesi: Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyon programcılığı ve haberciliği konularında eğitim almaktadır.
İstanbul Medipol Üniversitesi: İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü yer almaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk alanında uzmanlaşmaktadır.
İstanbul Aydın Üniversitesi: İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk ve haber programcılığı konularında eğitim almaktadır.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü yer almaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk alanında gerekli bilgi ve becerileri kazanmaktadır.
İstanbul Kültür Üniversitesi: İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyon programcılığı ve haberciliği konularında eğitim almaktadır.
İzmir Ekonomi Üniversitesi: İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü yer almaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk alanında uzmanlaşmaktadır.
İstanbul Bilgi Üniversitesi: İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk ve haber programcılığı konularında eğitim almaktadır.
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi: İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü yer almaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk alanında gerekli bilgi ve becerileri kazanmaktadır.
Marmara Üniversitesi: Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyon programcılığı ve haberciliği konularında eğitim almaktadır.
Maltepe Üniversitesi: Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü yer almaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk alanında uzmanlaşmaktadır.
İstanbul Medipol Üniversitesi: İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk ve haber programcılığı konularında eğitim almaktadır.
İstanbul Aydın Üniversitesi: İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü yer almaktadır. Bu bölümde öğrenciler, televizyonculuk alanında gerekli bilgi ve becerileri kazanmaktadır.
Yukarıda belirtilen üniversiteler, Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü’ne sahip olan bazı üniversitelerdir. Bu bölümü tercih etmek isteyen öğrenciler, bu üniversitelerin iletişim veya iletişim fakültelerine başvurarak detaylı bilgi alabilirler.

Televizyon Haberciliği Ve Programcılığı Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?​

Televizyon Haberciliği Ve Programcılığı Bölümü İstanbul Üniversitesi’nde bulunmaktadır.
Televizyon Haberciliği Ve Programcılığı Bölümü Anadolu Üniversitesi’nde bulunmaktadır.
Televizyon Haberciliği Ve Programcılığı Bölümü İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde bulunmaktadır.
Televizyon Haberciliği Ve Programcılığı Bölümü İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde bulunmaktadır.
Televizyon Haberciliği Ve Programcılığı Bölümü Ege Üniversitesi’nde bulunmaktadır.

Televizyon Haberciliği Ve Programcılığı Bölümü Hacettepe Üniversitesi’nde bulunmaktadır.
Televizyon Haberciliği Ve Programcılığı Bölümü İstanbul Medipol Üniversitesi’nde bulunmaktadır.
Televizyon Haberciliği Ve Programcılığı Bölümü Ankara Üniversitesi’nde bulunmaktadır.
Televizyon Haberciliği Ve Programcılığı Bölümü Marmara Üniversitesi’nde bulunmaktadır.
Televizyon Haberciliği Ve Programcılığı Bölümü İstanbul Aydın Üniversitesi’nde bulunmaktadır.

Geri