- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Telefonun el feneri neden yanmaz?
Telefonunuzda yeterli pil gücü olduğundan emin olun. Telefonunuzu pil seviyesi ’in üzerine çıkana kadar şarj edin ve tekrar deneyin. Pil seviyesi düşükse telefonunuzun el feneri açılmayacaktır.El feneri nasıl yüklenir?
Android ve İOS işletim sistemlerine uygun olan el feneri uygulaması, telefon içerisinde bulunan uygulama mağazasına girilerek kolayca el feneri uygulaması indirilebilir. Telefonlara indirilen el feneri uygulaması, telefon hafızasına kaydedilerek kullanılmaya başlanabiliyor.iPhone el feneri nerede?
El fenerinizi açmanın veya kapatmanın birkaç yolu vardır. Siri’den isteyebilirsiniz veya Face ID özellikli bir iPhone’da ya da iPad Pro’da Denetim Merkezi’ni kullanabilirsiniz. Alternatif olarak, Ana Ekran düğmesi olan bir iPhone’da veya iPod touch’ta Denetim Merkezi’ni kullanabilirsiniz.
Samsung Galaxy bildirim ışığı nasıl açılır?
Galaxy cihazında ışıklı bildirim özelliğini nasıl…- 1 Ana ekranda yukarı veya aşağı doğru hızlıca kaydırarak, Ayarlar öğesine dokunun.
- 2 Erişilebilirlik sekmesine dokunun.
- 3 Gelişmiş ayarlar sekmesine dokunun.
- 4 Işıklı bildirim sekmesine dokunun.
Samsung el feneri nasıl açılır?
El Fenerini Açın Sadece telefonunuzu sallayın, El Feneri açılacaktır. Android cihazınızın ekranı kapalı olsa bile El Fenerini açabilir, ardından El Fenerini kapatmak için tekrar sallamanız yeterlidir. Telefonunuzu çok fazla sallamanız gerektiğini düşünüyorsanız, uygulamanın ayarlarından hassasiyeti değiştirebilirsiniz.Nokia Lumia el feneri nasıl açılır?
Feneri açmak için bekleme ekranında hızlı bir şekilde kaydırma tuşuna yukarı yönde iki defa basın. Feneri kapatmak için kaydırma tuşuna yukarı yönde bir defa basın. Fener ışığını herhangi bir kişinin gözüne doğru tutumayın.