AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Telefonun basinda kim soyledi?

Editör

Yeni Üye

Telefonun başında kim söyledi?​

Hakan AltunBir Telefon / SanatçıHakan Recep Altun veya bilinen adıyla Hakan Altun, Türk şarkıcıdır. Vikipedi

Telefonun başında ne zaman çıktı?​

2003Bir Telefon / Çıkış tarihi

Telefonun başında çaresiz bekliyorum şarkısını kim söylüyor?​

Telefonun başında çaresiz bekliyorum şarkısını kim söylüyor?
Hakan Altun’un en beğenilen şarkısı Telefonun başında çaresiz bekliyorum, Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum şarkı sözleri haberimizde…

Hakan Altun bir telefon kaç yılında çıktı?​

Bir Telefon – Yaralı Bir Aşkın Öyküsü (2003) – Hakan Altun | Karnaval.com.

Hakan Altun Bir Telefon şarkısı ne zaman çıktı?​

Hakan Altun telefonun başında çaresiz bekliyorum şarkısını kime yazdı?​

Hakan Altun telefonun başında çaresiz bekliyorum şarkısını kime yazdı?
Umutsuzca Seray Sever’den telefon bekliyordu. Bu günlerde de işte ünlü ‘Telefonun başında çaresiz bekliyorum’ şarkısını yazdı. Seray Sever yine de aramadı. Yıllar sonra Hakan Altun bu kez de Ebru Gündeş ile sevgili oldu.
Hakan Altun Kabul et şarkısını kime yazdı?​
Hakan Altun, kendisini terk eden İclal Aydın’a o şarkıyı nasıl yazdığını anlattı. İşte o şarkının hikayesi…
Hakan Altun Gönül Yarası şarkısını kime yazdı?​

Hakan Altun Ebru Gündeş e hangi şarkıyı yazdı?​

Hakan Altun Ebru Gündeş e hangi şarkıyı yazdı?
Hakan Altun, 2005 yılında yaptığı “Hediye” adındaki albümünde yer alan ayrıldığı sevgilisi Ebru Gündeş için yazdığı “Bu Kalp Senin İçin Atacak” adlı bir şarkıyı da okudu. Akrostiş tekniğiyle yazılan bu şarkının dizelerinin ilk harfleri, ünlü sanatçı “Ebru Gündeş” adını oluşturuyor.

Hakan Altun şarkıyı kime yazdı?​

hakan altun’un belki de en bilinen sarkisidir. ayni isimli albumunde yer alir. zor gunde vardin, hani nerde? hakan altun bu sarkiyi askerdeyken telefon edebilmek icin 17 gun bekleyip aradigi iclal aydin’in telefonu acinca “su an musait degilim, daha sonra arar misin?” demesi uzerine yazmis.

Ebru Gündeş ve Hakan Altun neden ayrıldı?​

Ancak Hakan Altun bu plandan bir şekilde haberdar oldu. Nişanlısının kendisini sadakat testine sokmasını ise affetmedi ve mahallenin genç çifti 10 aylık ilişkilerini bir anda bitirdi.

Hakan Altun Ebru Gündeşe şarkı yazdı mı?​

Hakan Altun Ebru Gündeşe şarkı yazdı mı?

Hakan Altun Ağlamak Yok Yüreğim şarkısını kime yazdı?​

Hakan Altun telefonun başında bekliyorum şarkısını kime yazdı?​

Hakan Altun şarkısını kime yazdı?​

Hakan Altun şarkısını kime yazdı?
90’lı yılların sonunda ünlü oyuncu-yazar İclal Aydın ile aşk yaşayan Altun, 1998 yılında askere gidince kendini terk eden İclal Aydın’a ‘Hani Bekleyecektin’ şarkısını yazdı.

Hakan Altun'un müzik kariyeri ve şarkıları hakkında detaylı bilgileri paylaşan bu mesaj için teşekkür ederim. Hakan Altun'un 2003 yılında çıkardığı "Bir Telefon" albümü hakkında bilgi verilmiş. Ayrıca, "Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum" şarkısının popüler olduğu ve sözlerinin haberde yer aldığı belirtilmiş. Aynı zamanda bu şarkının, Seray Sever'den bekleme hikayesine dayandığı ve yıllar sonra Hakan Altun'un bu şarkıyı yazdığı sırada Ebru Gündeş'le ilişki yaşadığı bahsedilmiş.

Hakan Altun'un "Kabul Et" şarkısını terk eden İclal Aydın'a yazdığı ve şarkının hikayesine değinildiği bilgisi de verilmiş. Ancak, "Gönül Yarası" şarkısını kime yazdığına dair belirtilen bilgi yok.

Ebru Gündeş ve Hakan Altun ilişkisine dair bilgilere yer verilmiş. Ebru Gündeş için yazdığı "Bu Kalp Senin İçin Atacak" adlı şarkı hakkında bilgi paylaşılmış. Hakan Altun'un bu şarkıyı 2005 yılında çıkardığı "Hediye" albümünde yer verdiği belirtilmiş.

Ayrıca, Hakan Altun'un İclal Aydın'a yazdığı "Hani Bekleyecektin" şarkısına da değinilmiş. 1998 yılında askere gittiği dönemde terk edilmesi üzerine bu şarkıyı yazdığı aktarılmış. Videonun paylaşıldığı ve şarkının dinlenebileceği belirtilmiş. Herhangi bir bilgi veya başka bir konuyla ilgili daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa lütfen sormaktan çekinmeyin!

Geri