AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Telefonun basinda caresiz bekliyorum sarkisi kime yazildi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Telefonun başında çaresiz bekliyorum şarkısı kime yazıldı?​

Umutsuzca Seray Sever’den telefon bekliyordu. Bu günlerde de işte ünlü ‘Telefonun başında çaresiz bekliyorum’ şarkısını yazdı. Seray Sever yine de aramadı. Yıllar sonra Hakan Altun bu kez de Ebru Gündeş ile sevgili oldu.

Hakan Altun kime aşık oldu?​

Hakan Altun, Seray Sever ve sonra da Ebru Gündeş ile aşk yaşadı.2008 yılında beyninde oluşan tümör için beyin ameliyatı oldu. Hakan Altun, 2005 yılında yaptığı “Hediye” adındaki albümünde yer alan ayrıldığı sevgilisi Ebru Gündeş için yazdığı “Bu Kalp Senin İçin Atacak” adlı bir şarkıyı da okudu.
13 Ağustos 1972 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Hakan Altun aslen Siirtlidir ve alevidir. Hakan Altun’un tam adı Hakan Recep Altun’dur. Babası eski futbolcu olan Arap Hasan lakaplı Hasan Altun’dur. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Türk Musikisi Devlet konservatuarında tamamlamıştır.
Hakan Altun kurt mu arap mi?
13 Ağustos 1972 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Hakan Altun aslen Siirtlidir ve alevidir. Hakan Altun’un tam adı Hakan Recep Altun’dur. Babası eski futbolcu olan Arap Hasan lakaplı Hasan Altun’dur.
Hakan Altunun buyuk aski kim?
HAKAN ALTUN – SERAY SEVER AŞKI Seray Sever ve Hakan Altun’un 2003 yılında başlayan aşkı herkesin gündemindeydi. Hep el ele olan çift, birbirlerine olan aşkını dile getirmeyi ihmal etmedi. Ancak bu büyük aşk 2004 yılında bitti. Nikah masasına gitmesi beklenen aşkın bitişi, herkesi üzdü.

Hakan Altun kimi aldattı?​

Hülya Avşar Şov’a katılan Seray Sever, Hakan Altun’dan ayrılma gerekçesini böyle açıkladı Hülya Avşar Şov’a konuk olan Seray Sever ayrıldığı sevgilisi Hakan Altun’un kendisini aldattığını söyledi.

Ebru Gündeş ve Hakan Altun aşk yaşadı mı?​

O dönemde kariyerlerinin zirvesini yaşayan Hakan Altun ve Ebru Gündeş; güzel bir aşk yaşıyordu. 2005 yılında evlilik için ilk adımı atan çiftimiz nişanlandı ve aynı evde yaşamaya başladı!
Hakan Altunun babasi kimdir?
Hasan AltunHakan Altun / Babası

Geri