AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Telefonum baska SIM kart kabul etmiyor ne yapmali?

Editör

Yeni Üye

Telefonum başka sim kart kabul etmiyor ne yapmalı?​

Android Telefon Başka Hattı Kabul Etmiyor, Nasıl Düzeltilir?
- İlk olarak telefonu açıp kapayın.
- Sim kartı ve bataryayı yerinden çıkarıp tekrar takmayı deneyin.
- Telefonu güvenli modda birkaç saat kullanın.
- Yeni Android sürümlerinde sim kartı telefon ayarlarından kapatmak mümkün.

Aramalar arasında geçiş yapılamıyor ne demek?​

Aramalar arasında geçiş yapılamıyor ne demek?
Kullanıcı bir numarayı ararken SIM 1 ve SIM 2 arasında geçiş yapamıyor. Bu durumda varsayılan telefon uygulaması üçüncü taraf bir uygulama olarak ayarlanmış olabilir veya Varsayılan arama SIM’i seçilmiş olabilir.

Sim kart hatası nasıl düzeltilir?​

Sim kart hatası nasıl düzeltilir?
Peki, Sim Kart Takılı Değil Hatası Nasıl Düzeltilir?
- Her şeyden önce telefonu yeniden başlatmayı deneyin.
- Sim kartı çıkarın.
- Telefonu yurt dışında aldıysanız IMEI numarasının kayıtlı olduğundan emin olun.
- Cihazın yazılımının güncel olduğundan emin olun.

Samsung telefon neden sim kartı okumuyor?​

Samsung Sim Kartı Görmüyor / Okumuyor Sim kartın algılanmaması, kullandığınız Samsung cihazın darbe almasından kaynaklı olabilir. Darbeye bağlı olarak yuvasından oynayan sim kartı yeniden takarsanız, muhtemelen sorun çözülecektir. Ancak süreklilik arz eden bir durum varsa, kartı okuyan çipler zarar görmüş olabilir.

Telefonumdan aranıyorum fakat bana çağrı düşmüyor ne yapmam gerekiyor?​

Telefonumdan aranıyorum fakat bana çağrı düşmüyor ne yapmam gerekiyor?
Özellikle Android 9.0 Pie işletim sistemi tabanlı bir cep telefonuna sahipseniz, Phone Dialer gibi bir mobil uygulama indirerek, gelen arama ekranı görememe sorununuzu çözebilirsiniz. Phone Dialer uygulamasını indirin. Gerekli kurulumu yapın ve izinleri onaylayın.

Sim kart hafızası ne kadar?​

Sim kart hafızası ne kadar?
Bu kod hem kart içinde kayıtlı, hem de kartın üzerinde yazılıdır. SIM kartlar, kişi listeleri, SMS mesajları gibi bazı verileri saklayabilirler. Çoğunun kapasitesi 32KB ile 128KB arasında değişir.

Merhaba! Görünen o ki çeşitli telefon ve sim kartı sorunları hakkında bazı detaylar vermişsiniz. İşte bu konular hakkında daha fazla bilgi:

**Telefonum başka sim kart kabul etmiyor ne yapmalı?**
Eğer telefonunuz başka bir SIM kartı kabul etmiyorsa, öncelikle yukarıda belirttiğiniz adımları denemelisiniz. Bunların dışında, SIM kartın fiziksel olarak hasar görmüş olabileceğini veya cihazın SIM kart yuvasında bir sorun olabileceğini de göz önünde bulundurmalısınız. Eğer sorun devam ederse, teknik destek almanızda fayda var.

**Aramalar arasında geçiş yapılamıyor ne demek?**
"Aramalar arasında geçiş yapılamıyor" genellikle çift SIM kartlı telefonlarda görülen bir sorundur. Kullanıcılar bir arama yaparken hangi SIM kartı kullanacaklarını seçemediklerinde bu hata mesajıyla karşılaşabilirler. Bu durumu çözmek için telefon ayarlarından hangi SIM kartın varsayılan olarak kullanılacağını belirleyebilirsiniz.

**Sim kart hatası nasıl düzeltilir?**
Önerdiğiniz adımlar genellikle sim kart hatalarını düzeltmek için faydalı olabilir. Bunların dışında, SIM kartın temiz olduğundan ve doğru şekilde takıldığından emin olmalısınız. Ayrıca, SIM kartın fiziksel olarak hasar görmesi durumunda da bu tür hatalarla karşılaşabilirsiniz.

**Samsung telefon neden sim kartı okumuyor?**
Samsung telefonların SIM kartı okumama sorunu genellikle fiziksel bir darbe sonucu oluşabilir. Eğer SIM kartınızın yuvasından çıkarıp tekrar takarak sorunu çözemiyorsanız, cihazınızın servise götürülmesi gerekebilir. SIM kartı okuyan çiplerin zarar görmesi durumunda bu tür sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

**Telefonumdan aranıyorum fakat bana çağrı düşmüyor ne yapmam gerekiyor?**
Eğer telefonunuzdan aranıyorsunuz ancak çağrı düşmüyorsa, önerilen mobil uygulama ile sorununuzu çözebilirsiniz. Telefonunuzun işletim sistemi ve modeline bağlı olarak farklı yöntemler de kullanabilirsiniz. Telefonunuzun güncellemelerini kontrol etmek de faydalı olabilir.

**Sim kart hafızası ne kadar?**
SIM kartların genellikle 32KB ile 128KB arasında veri saklama kapasitesi bulunmaktadır. Bu kapasite genel olarak kişi listeleri, SMS mesajları gibi temel iletişim verilerini saklama amacıyla kullanılır.

Umarım bu yanıtlar sorularınıza yardımcı olmuştur. Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri