- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Telefondaki uygulamalar neler?
Her Akıllı Telefonda Bulunması Gereken UygulamalarTelefonda hangi uygulamalar olmalı?
Yeni bir Android akıllı telefon aldıysanız, hayatınızı kolaylaştıracak bu 10 uygulamayı mutlaka telefonunuza indirmeniz gerekiyor. İşte sizin için seçtiğimiz ve telefonunuzda olması gereken uygulamalar.- SwiftKey Keyboard.
- Flipboard.
- Google Keep.
- AccuWeather.
- Pocket.
- Pixlr.
- Zedge.
- TickTick.
En İyi Google Uygulamaları Nelerdir?
Akıllı telefonda ne bulunur?
Akıllı telefonlar ayrıca itriyum, lantan, terbiyum, neodim, gadolinyum, praseodim gibi nadir elementler de içeriyor. Bunlar aslında yerkabuğunda bolca bulunan, ama ekonomik olarak çıkarması çok zor olan elementler. Tabi bir de plastik, cam, pil gibi maddelerle bu liste uzatılabilir.
Bir telefon uygulaması nasıl yapılır?
Uygulamanızı oluşturma
- Play Console’u açın.
- Tüm uygulamalar > Uygulama oluştur’u seçin.
- Varsayılan dili seçin, uygulamanızın adını Google Play’de görünmesini istediğiniz şekilde ekleyin.
- Projenizin bir uygulama mı yoksa oyun mu olduğunu belirtin.
- Uygulamanızın ücretsiz mi yoksa ücretli mi olduğunu belirtin.
Önerilen uygulamalar nasıl kapatılır?
Bu özelliklerden bir tanesi de önerilen uygulamalar….Android’de önerilen uygulamalar nasıl kapatılır?- Ana ekranda parmağınızı basılı tutun.
- “Başlangıç ekranı ayarları” sayfası açılacak.
- “Uygulama önerileri” seçeneğini pasif hâle getirin.
- Ekranda uyarı çıkarsa “Kapat” seçeneğine dokunun.
Google kaç tane uygulaması var?
Peki 2017 yılı itibarıyla Android uygulama mağazası Google Play, iOS için App Store, Windows Store, BlackBerry World ve Amazon AppStore’da kaç milyon adet uygulama var? Mart ayına dair istatistikler elimizde. Buna göre Google Play, 2 milyon 800 bin adet farklı uygulamaya ev sahipliği yapıyor.Sonuçta deneyde kullanılan cep telefonunun 33 g demir, 13 g silisyum, 7 g krom içerdiği belirlendi. Ayrıca cep telefonu 90 mg gümüş ve 36 mg altın da barındırıyor. Doğada nadir olarak bulunan elementlerden ise 900 mg tungsten, 70 mg kobalt, 70 mg molibden, 160 mg neodim ve 30 mg praseodim içeriyor.
Akıllı telefonun özellikleri nelerdir?
Akıllı Telefonlarda Olması Gereken 7 Özellik