AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Telefondaki Messenger Nasıl Kapatılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Telefondaki Messenger nasıl kapatılır? Telefondaki Messenger uygulamasını kapatmak için adımlar oldukça basittir. İlk olarak, Messenger uygulamasını açın. Ardından, sağ üst köşedeki ayarlar simgesine dokunun. Ayarlar menüsünden “Hesap Ayarları” seçeneğini bulun ve tıklayın. Sonra, “Güvenlik” bölümünü bulun ve açın. Burada “Oturumu Kapat” seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğe dokunun ve çıkış yapmak isteyip istemediğinizi onaylayın. Messenger uygulaması şimdi kapatıldı ve oturumunuz sonlandırıldı. Artık Messenger uygulamasını kullanmayı bıraktınız.
İçindekiler

Telefondaki Messenger Nasıl Kapatılır?​

Telefonunuzda Messenger uygulamasını kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Telefonunuzun ana ekranında Messenger uygulamasını bulun ve açın.
2. Adım: Messenger uygulamasını açtıktan sonra, sağ üst köşede bulunan profil resminize veya adınıza dokunun.
3. Adım: Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini bulun ve dokunun.
4. Adım: Ayarlar sayfasında, “Hesaptan Çıkış Yap” veya “Oturumu Kapat” gibi bir seçenek arayın ve dokunun.
5. Adım: Çıkış yapmak istediğinize emin olun ve onaylayın. Messenger uygulaması kapatılacak ve oturumunuz sonlandırılacaktır.

Telefondaki Messenger Nasıl Geçici Olarak Kapatılır?​

Telefonunuzda Messenger uygulamasını geçici olarak kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Messenger uygulamasını açtıktan sonra, sağ üst köşede bulunan profil resminize veya adınıza dokunun.
4. Adım: Ayarlar sayfasında, “Hesap Geçici Olarak Kapat” gibi bir seçenek arayın ve dokunun.
5. Adım: Geçici olarak kapatmak istediğinize emin olun ve onaylayın. Messenger uygulaması geçici olarak kapatılacak ve hesabınız devre dışı bırakılacaktır.

Telefondaki Messenger Nasıl Tamamen Kapatılır?​

Telefonunuzda Messenger uygulamasını tamamen kapatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Telefonunuzun ana ekranında Ayarlar uygulamasını bulun ve açın.
2. Adım: Ayarlar sayfasında “Uygulamalar” veya “Uygulama Yöneticisi” seçeneğini bulun ve dokunun.
3. Adım: Uygulama yöneticisinde, Messenger uygulamasını bulun ve dokunun.
4. Adım: Messenger uygulamasının ayrıntılar sayfasında, “Kapat” veya “Kuvvetli Durdur” gibi bir seçenek arayın ve dokunun.
5. Adım: Kapatmak istediğinize emin olun ve onaylayın. Messenger uygulaması tamamen kapatılacak ve arka planda çalışmayacaktır.

Telefondaki Messenger Hesabı Nasıl Silinir?​

Telefonunuzdaki Messenger hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
4. Adım: Ayarlar sayfasında, “Hesabı Sil” veya “Hesabı Devre Dışı Bırak” gibi bir seçenek arayın ve dokunun.
5. Adım: Hesabınızı silmek istediğinize emin olun ve onaylayın. Messenger hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

Telefondaki Messenger Nasıl Güncellenir?​

Telefonunuzdaki Messenger uygulamasını güncellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Telefonunuzun uygulama mağazasını açın. (Google Play Store veya App Store)
2. Adım: Uygulama mağazasında arama çubuğuna “Messenger” yazın ve arayın.
3. Adım: Messenger uygulamasını bulduktan sonra, “Güncelle” veya “Update” butonuna dokunun.
4. Adım: Güncelleme işlemini başlatmak için gereken izinleri onaylayın.
5. Adım: Güncelleme tamamlandığında, Messenger uygulamanız en son sürüme güncellenecektir.

Telefondaki Messenger Nasıl Kapatılır?​

Telefondaki Messenger nasıl kapatılır?
Messenger uygulamasını açın.
Ayarlar menüsüne gidin.
Hesap seçeneklerine dokunun.
Çıkış yap seçeneğine tıklayın.

Telefondaki Messenger kapatma işlemi nasıl yapılır?
Messenger uygulamasını açın.
Ayarlar menüsüne gidin.
Hesap seçeneklerine dokunun.
Çıkış yap seçeneğine tıklayın.

Geri