AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Telefondaki bir fotograf vesikalik olur mu?

Editör

Yeni Üye

Telefondaki bir fotoğraf vesikalık olur mu?​

Sorusu ihtiyaç duyulduğunda akla gelen bir sorudur. Akıllı telefonların yüksek mp ‘li görüntü çözünürlükleri ile studio çekimlerine oldukça yakın kalitede vesikalık kendi kendinize çekebilirsiniz.

Cep telefonu ile vesikalık fotoğraf nasıl çekilir?​

Kafanızın üst tarafında çok fazla olmayacak şekilde bir miktar boşluk bırakıyorsunuz. Başınızı kadrajın tam ortasında olacak şekilde ayarlıyorsunuz. Telefonu yeteri kadar kendinize yaklaştırdıktan sonra birkaç fotoğraf arka arkaya çekiyorsunuz.

Vesikalık fotoğraf boyutu kaç cm?​

Vesikalık fotoğraf boyutu kaç cm?
Ülkemizde standart vesikalık fotoğraf ölçüsü normalde 4.5×6 cm ( 45 mm x 60 mm )’dir.

Pasaport Vesikalık nasıl olmalı?​

Pasaport Vesikalık nasıl olmalı?
Pasaport için biyometrik fotoğraf nasıl olmalı?
- Pasaport için istenilen biyometrik fotoğraf ölçüleri 5×6 cm ( 50 mm X 60 mm )’ dir.
- Beyaz bir fon önüde düz cepheden çekilmiş olmalıdır.
- Pasaport için fotoğraf ibraz edilirken tamamen sizi yansıtması amacıyla son 6 ay içerisinde çekilmiş olması şartı aranmaktadır.

Vesikalık fotoğraf kaç para?​

Yeni düzenleme ile beraber vesikalık fotoğrafa yüzde 71,42 zam yapıldı. Buna göre 35 lira olan 4 vesikalık fotoğrafın fiyatı 60 liraya yükseltildi. 40 lira olan 4 adet biyometrik fotoğraf da 60 liraya yükseldi…

Vesikalık fotoğraf nasıl olmalı?​

Vesikalık Fotoğraf Türleri Nelerdir?
- Eski Kimlik Vesikalık Boyutları : 4.5×3.3cm.
- Standart Vesikalık Boyutları : 4.5x6cm.
- Biyometrik Fotoğraf Boyutları : T.C kimlik, ehliyet, pasaport 5x6cm. Avrupa Vizesi(Schengen) ölçüleri:3.5×4.5cm. Amerikan Vizesi(Green Card): 5x5cm.

Vesikalik nasıl çekilir?​

Vesikalik nasıl çekilir?
- Adım: Dijital kamera veya akıllı telefon kullanın.
- Adım: Düz arka plana ve iyi aydınlatmaya sahip bir mekan bulun.
- 3. Adım: Pasaport fotoğrafınız için uygun şekilde giyin.
- Adım: Pasaport için poz verin.
- Adım: Fotoğraf çekin ve kırpınFotoğrafÇevrimiçi pasaport fotoğraf üreteci kullanma.

Vesikalık fotoğraf nereden alınır?​

Vesikalık fotoğraf nereden alınır?
Tüm fotoğrafçılarda biyometrik vesikalık çektirmek mümkündür.

5 * 7 fotoğraf boyutu ne kadar?​

Fotoğraf 50×70 mm (5×7 cm) 2 saniye içinde.

4 5 6 cm fotoğraf nedir?​

Vesikalık Fotoğraf 4,5×6 cm standart vesikalık ölçüsüdür. En çok kullanıldığı alanlar; Okul Kayıtları Tapu İşlemleri.

4 adet vesikalık fotoğraf ne kadar 2020?​

4 adet vesikalık fotoğraf ne kadar 2020?
4 adet biyometrik fotoğraf için istenen tutar 25 TL ile 35 TL arasındadır. 8 adet biyometrik fotoğraf için istenen tutar 30 TL ile 40 TL arasındadır. 12 adet biyometrik fotoğraf için istenen ücret 35 TL ile 45 TL arasındadır.

8 adet vesikalık fotoğraf ne kadar 2021?​

8 adet vesikalık fotoğraf ne kadar 2021?
Dijital Foto Çekimi |
4 Adet | 50,00 | 70,00
8 Adet | 70,00 | 100,00
12 Adet | 90,00 | 150,00
18 Adet | 110,00 | 210,00

4 adet vesikalık fotoğraf ne kadar 2021?​

Vesikalık fotoğraf çekme konusunda verdiğiniz bilgiler oldukça faydalı. Özellikle cep telefonu ile nasıl çekileceği hakkındaki yönergeler çok işinize yarayabilir. Standart vesikalık fotoğraf ölçüsü olan 4.5x6 cm bilgisinin de paylaşılması çok yerinde olmuş.

Ayrıca pasaport vesikalığı için biyometrik fotoğraf gerekliliklerini detaylıca anlatmanız da önemli. Fotoğrafın son 6 ay içinde çekilmiş olması, beyaz bir fon önünde düz cepheden çekilmiş olması gibi detaylar dikkat çekici.

Vesikalık fotoğraf fiyatları hakkındaki bilginiz de güncel ve faydalı. Geçmiş yıllarda ve 2021 yılında vesikalık fotoğraf fiyatları arasındaki farkları detaylıca vermeniz bilgi arayanlar için oldukça yararlı olabilir.

Eksik bıraktığınız bir konu olarak, 4 adet vesikalık fotoğrafın 2021 yılındaki fiyatlarını belirttiğiniz ancak 8 adet vesikalık fotoğrafın 2021 fiyatlarına dair detay vermediğinizi fark ettim. Bu konuda da bilgi verebilirseniz çok iyi olur.

Geri