AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Telefona Altyazı Nasıl İndirilir?

SoruCevap

Yeni Üye
Telefona Altyazı Nasıl İndirilir? Bir film veya dizi izlerken, bazen altyazıya ihtiyaç duyabilirsiniz. Altyazı indirmek için birkaç adım izlemeniz gerekmektedir. İlk olarak, doğru bir altyazı sitesi bulmalısınız. Altyazı sitelerinde genellikle filmlerin ve dizilerin adıyla birlikte arama yapabilirsiniz. Sonra, doğru altyazıyı bulmak için film veya dizi adınızı arama çubuğuna yazın. İndirmek istediğiniz altyazıyı seçin ve indir butonuna tıklayın. Altyazıyı indirdikten sonra, telefonunuzdaki video oynatıcı uygulamasını açın ve indirdiğiniz altyazıyı seçin. Artık film veya diziyi altyazılı olarak keyifle izleyebilirsiniz.
İçindekiler

Telefona altyazı indirmek için birkaç farklı yöntem bulunmaktadır. İşte bu işlemi gerçekleştirmek için izleyebileceğiniz adımlar:
1. Adım: Altyazı İndirme Uygulaması Bulma: İlk olarak, telefonunuza altyazı indirebileceğiniz bir uygulama bulmanız gerekmektedir. Google Play Store veya App Store’da birçok farklı altyazı indirme uygulaması bulunmaktadır. Bu uygulamalardan birini seçebilir ve indirebilirsiniz.
2. Adım: Film veya Dizi Seçimi: Altyazı indirmek istediğiniz film veya diziyi seçmeniz gerekmektedir. Altyazı uygulaması genellikle film veya dizi adına göre arama yapmanıza olanak sağlar. Arama kutusuna istediğiniz film veya dizinin adını yazarak arama yapabilirsiniz.
3. Adım: Altyazı İndirme: Arama sonuçlarında istediğiniz film veya diziye ait altyazıları bulabilirsiniz. Altyazıyı indirmek için genellikle yanında bir indirme veya download butonu bulunur. Bu butona tıklayarak altyazıyı indirebilirsiniz.
4. Adım: Altyazıyı Cihaza Kaydetme: İndirdiğiniz altyazı dosyasını telefonunuza kaydetmeniz gerekmektedir. Altyazı uygulaması genellikle otomatik olarak indirilen dosyaları telefonunuzun belirli bir klasörüne kaydetmektedir. Altyazıyı bulunduğu klasördan seçerek telefonunuza kaydedebilirsiniz.
5. Adım: Altyazıyı Oynatıcı ile Eşleştirme: Altyazıyı indirdikten ve cihaza kaydettikten sonra, film veya dizi oynatıcı uygulamasıyla altyazıyı eşleştirmeniz gerekmektedir. Altyazı uygulaması genellikle otomatik olarak altyazıyı oynatıcıya eşleştirir, ancak bazen manuel olarak yapmanız gerekebilir. Oynatıcı uygulamasında altyazı ayarlarını kontrol ederek indirdiğiniz altyazıyı seçebilirsiniz.
Yukarıdaki adımları takip ederek, telefonunuza altyazı indirebilir ve istediğiniz film veya diziyi altyazılı olarak izleyebilirsiniz. Altyazı indirme uygulamasının kullanımına bağlı olarak adımlar biraz farklılık gösterebilir.

1. Video oynatıcınıza uyumlu altyazıyı bulun.
2. Altyazıyı indirip telefonunuza kaydedin.
3. Video oynatıcınızda indirdiğiniz altyazıyı seçin.
4. Altyazı otomatik olarak videoya eklenecektir.
5. Artık videolarınızı altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Altyazı dosyasını indirin.
Uygun bir video oynatıcı uygulaması indirin.
Altyazı dosyasını video oynatıcınıza yükleyin.
Videonuzu açın ve altyazıyı etkinleştirin.

Geri