AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Telefon Yönlendirme Nasıl İptal Edilir Vodafone?

SoruCevap

Yeni Üye

Telefon Yönlendirme Nasıl İptal Edilir Vodafone? Vodafone telefon yönlendirme nasıl iptal edilir sorusuna hızlı ve kolay bir çözüm sunar. İlk adım olarak, telefonunuzun ayarlar bölümüne gidin. Ardından, çağrı yönlendirme seçeneğini bulun ve açın. Telefon yönlendirme iptal etmek için, yönlendirme ayarlarını devre dışı bırakın. Bu işlemi yaparken, Vodafone müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir ve destek alabilirsiniz. Yönlendirme işlemi tamamlandığında, çağrılar doğrudan telefonunuza gelir ve başka bir numaraya yönlendirilmez. Telefon yönlendirme işlemini Vodafone üzerinden kolaylıkla iptal edebilirsiniz.
İçindekiler

Telefon Yönlendirme Nasıl İptal Edilir Vodafone?​

Telefon yönlendirme işlemi, Vodafone abonelerinin çağrılarını başka bir numaraya yönlendirmesine olanak sağlar. Ancak, bazen bu özelliği iptal etmek isteyebilirsiniz. Telefon yönlendirme nasıl iptal edilir, aşağıdaki adımları takip ederek öğrenebilirsiniz.

1. Adım: Ayarları Açın​

Telefonunuzun ana ekranında Ayarlar uygulamasını bulun ve açın.

2. Adım: Arama Ayarlarına Girin​

Ayarlar ekranında, Arama Ayarları veya Telefon Ayarları gibi bir seçeneği bulun ve tıklayın.

3. Adım: Yönlendirme Ayarlarına Girin​

Arama Ayarları ekranında, Yönlendirme Ayarları veya Yönlendirme Seçenekleri gibi bir seçeneği bulun ve tıklayın.

4. Adım: Yönlendirme İptal Etme​

Yönlendirme Ayarları ekranında, “Yönlendirme” veya “Yönlendirme İptal Et” gibi bir seçeneği bulun ve tıklayın. Bu adımda, telefonunuzun modeline bağlı olarak farklı bir arayüzle karşılaşabilirsiniz.

5. Adım: Yönlendirme Ayarını Kapatın​

Yönlendirme İptal Etme seçeneğini bulduktan sonra, yönlendirme ayarını kapatmak için talimatları takip edin. Genellikle bir onay ekranı veya kaydet düğmesi bulunur. Yönlendirme ayarını kapatmak için bu düğmeye tıklayın.
Bu adımları takip ederek telefon yönlendirme işlemini Vodafone üzerinde iptal edebilirsiniz. Telefon yönlendirme işlemi, çağrılarınızı başka bir numaraya yönlendirmenize olanak sağlasa da, bazen bu özelliği kullanmak istemeyebilirsiniz. İptal etmek istediğinizde yukarıdaki adımları takip ederek kolayca iptal edebilirsiniz.

Telefon Yönlendirme Nasıl İptal Edilir Vodafone?​

Telefon yönlendirme iptali için Vodafone müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
Telefon yönlendirme iptali için “##21#” kodunu kullanabilirsiniz.
Telefon yönlendirme iptali için “##002#” kodunu kullanabilirsiniz.
Telefon yönlendirme iptali için “##004#” kodunu kullanabilirsiniz.
Telefon yönlendirme iptali için Vodafone Self Servis uygulamasını kullanabilirsiniz.

Telefon yönlendirme iptali için Vodafone müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
Telefon yönlendirme iptali için “##21#” kodunu kullanabilirsiniz.
Telefon yönlendirme iptali için “##002#” kodunu kullanabilirsiniz.
Telefon yönlendirme iptali için “##004#” kodunu kullanabilirsiniz.

Geri