Telefon uygulamalardan atiyor ne yapmaliyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Telefon uygulamalardan atıyor ne yapmalıyım?​

Ayarlar > Uygulamalar menüsüne ulaşın. Ardından ”Android System WebView” araması yapın. Karşınıza çıkan uygulamaya tıklayarak ardından üç noktaya tıklayıp güncellemelerini kaldırın. Sorununuz çözülecektir.

Telefon Uygulamaları neden kapanıyor?​

Android tabanlı telefon kullanıcıları son zamanlarda uygulamalarda ani çökme şikayetinde bulunuyor. Bazı kullanıcılar bugün de araştırmalarına devam ediyorlar. Google, hatanın Android System Webview’den kaynaklandığını kabul etti. Açıklamaya göre ‘Android System Webview’ nedeniyle çöküyor.
Çöken uygulama nasıl düzeltilir?
Bunu yapmak için ise aşağıdaki adımları takip etmek yeterli olacaktır:
- Adım 1: Telefonunuzun Ayarlar sayfasını açın.
- Adım 2: Uygulamalar ekranına girin.
- Adım 3: Android System WebView’i açın.
- Adım 4: Sayfanın en altında yer alan Devre Dışı Bırak butonuna tıklayın ve işlemi onaylayın.
Telefon durduk yere neden kapanır?
Bu telefonlarda yeniden başlatma ve kapanma sorunlarının en büyük nedeni de pil yuvasının gevşemesi oluyor. Pilin telefona güç aktarmasını sağlayan adaptörün aşınması, bükülmesi veya gevşemesi bu sorunlara yol açıyor.

Telefon şarjı varken neden kapanıyor?​

iPhone veya Android telefonlarda, yeteri kadar şarj olması rağmen kendiliğinden kapanma problemi yaşanabiliyor. Bu durumun sebebi çok basit: Cep telefonunuz şarj yüzdesini doğru bir şekilde hesaplayamıyor. Telefon bataryalarında çoğunlukla lityum iyon piller kullanılıyor.

Android çökmesi nasıl düzeltilir?​

-Ayarlar>Uygulamalar>Android Sistem WebView’a tıklayın. -Açılan sekmede üst kısımda bulunan üç noktaya tıklayın. -Güncellemeleri kaldırı tıklayın. -İşlemi onaylayın ve telefonunuzu yeniden başlatın.
Google çökmesi nasıl düzeltilir?
Telefonunuzda yüklü bir uygulamada şu sorunlardan biri varsa aşağıdaki adımları deneyin: Çökme. Açılmama….
- Google Play Store uygulamasını açın.
- Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
- Uygulamaları ve cihazı yönetin’e dokunun.
- “Güncellemeler” altında tüm uygulamaları veya belirli bir uygulamayı güncellemeyi seçin.
Telefon kapanmıyorsa ne yapmalıyım?
Genellikle Android telefonları, güç ve ses açma tuşuna 10 saniye basılı tutarak yeniden başlamaya zorlanır. Güç ve ses açma tuşları bir tepki vermezse tam tersini yani güç ve ses kısma tuşlarını deneyebilirsiniz. Telefonunuz yeniden başlamaya zorlamanıza rağmen tepki vermiyorsa bataryayı çıkarmayı deneyebilirsiniz.

Tüm uygulamaları nasıl güncelleyebilirim?​

Android uygulamaları nasıl güncellenir?
- Google Play Store uygulamasını açın.
- Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
- Uygulamaları ve cihazı yönet’e dokunun. Güncellemesi olan uygulamalarda “Güncelleme mevcut” etiketi görünür.
- Güncelle’ye dokunun.

Geri