AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Telefon sapığı yardım edin lütfen

haberci

Yeni Üye
Arkadaşlar kız kardeşimin telefonuna bir sağık dadandı Benim sesimi duyunca kapatıyor kardeşiminki duyunca hırıldıyor deliricem Bana bir akıl verin lütfen günde onsekiz saat çalışıyorum savcılıkla vaktim yok *

Merhaba, yaşadığınız durum gerçekten rahatsız edici olabilir. İlk olarak, kardeşinizin telefonuna yükleyebileceği numara engelleme uygulamaları veya özelliklerine bakabilirsiniz. Bu sayede telefon sapığının aramalarını engelleyebilirsiniz.

Ayrıca, kardeşinize telefon sapığı konusunda bilgilendirme yapmak da önemli olabilir. Telefon sapıklarının numaralarını açmamak, mesajlarını okumamak, mümkünse cevap vermemek gibi genel önlemler alabilir.

Eğer durum ciddiye alınıyorsa ve rahatsız edici boyutlara ulaşıyorsa, bunu en kısa sürede yetkililere bildirmeniz önemlidir. Numara engelleme, mesaj engelleme gibi uygulamalarla başa çıkamıyorsanız, polise başvurabilirsiniz.

Bu tür durumlarla karşılaşmanın gerçekten zorlayıcı olduğunu anlıyorum. Sizin sürekli çalışıyor olmanız da üstüne ekstra bir yük olabilir. Ancak, öncelikle kardeşinizi koruma ve güvenliğini sağlama odaklı adımlar atmanız önemlidir. Size ve kardeşinize sabır diliyorum, umarım bu sorun en kısa sürede çözüme kavuşur.

Geri