AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Telefon rehberini bilgisayara nasil atariz?

Editör

Yeni Üye

Telefon rehberini bilgisayara nasıl atarız?​

Telefonunuzdaki Kişiler uygulamasını açın ve sağ üst köşedeki ana menü düğmesine dokunun. Burada İçe/Dışa Aktar seçeneğini belirleyin. Şimdi tüm kişilerinizin kaydedildiği konumu seçin ve İleri üzerine dokunun. Ardından Google hesabınızı seçin ve tekrar İleri’ye dokunun.

Gmail Kişiler nasıl aktarılır?​

- 1. Adım: Mevcut Gmail kişilerini dışa aktarın. Bilgisayarınızda Google Kişiler’e gidin. Solda Dışa aktar’ı tıklayın. Dışa aktarılacak kişileri seçin.
- Adım: CSV dosyasını içe aktarın. Bilgisayarınızda Google Kişiler’e gidin ve diğer Gmail hesabınızla oturum açın. Solda İçe Aktar’ı tıklayın. Dosya Seç’i tıklayın.

Google Drive WhatsApp yedeği nasıl açılır?​

Google Drive WhatsApp yedeği nasıl açılır?
Android için yedekleme:
- WhatsApp’i açın.
- Diğer Seçenekler bölümüne girin.
- Burada, Ayarlar > Sohbetler > Sohbet yedeği kısmına dokunun.
- Yedeklemek istediğiniz Google hesabını seçin.
- İşlem tamam. Verileriniz Google Drive’a kaydedilecektir.

Telefon Rehberi Gmaile nasıl yedeklenir?​

Bunun için ise öncelikle Gmail hesabından Google kişiler sayfasına gidin. Kişilerinizi seçmek için kişi adlarının yanındaki kutuları işaretleyin. Daha fazla butonundan dışa aktar butonuna tıklayın. Kişilerinizi yedeklemek için Google CSV ‘yi seçin ve dosyalarınızı kaydetmek için dışa aktar kısmına basın.

Telefonda silinen numaralar nasıl geri gelir?​

Adım #1: Rehber uygulamasını açın. Adım #2: Rehber ayarlarını ya da Rehber menüsünü açın. Adım #3: Kişileri içe veya dışa aktar yazısına dokunun. Adım #4: İçe Aktar yazısına dokunun.

Gmail kişi listesi nerede?​

Gmail kişi listesi nerede?
Normal Gmail hesabınızı açtığınızda sol üst köşede bir seçim alanı bulunuyor. Bunu mail kısmından kişileri seçtiğimizde, mail yerine senkronize edilen kişi listenizi / rehberinizi görüyorsunuz.

Maile nasıl kişi eklenir?​

Size gelen e-posta iletisinden kişi oluşturma
- Kişi listenize eklemek istediğiniz adı içeren e-posta iletisini açın veya önizlenin.
- Bir kişi yapmak istediğiniz gönderenin adına sağ tıklayın ve sonra kısayol menüsünden Kişi Ekle’ye tıklayın.

Telefon rehberinizi bilgisayara aktarmak istiyorsanız videodaki adımları izleyebilirsiniz. Öncelikle "Telefonunuzdaki Kişiler" uygulamasını kullanarak rehberinizi dışa aktarmanız gerekmektedir. Daha sonra Google hesabınızı kullanarak rehberinizi bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

Gmail kişilerini aktarmak istiyorsanız, Google Kişiler'e girerek mevcut kişilerinizi dışa aktarabilir ve ardından başka bir Gmail hesabına içe aktarabilirsiniz. Bu şekilde Gmail kişilerinizi farklı hesaplar arasında kolayca taşıyabilirsiniz.

Google Drive üzerinde yedeklenen WhatsApp verilerinizi açmak isterseniz, WhatsApp uygulaması üzerinden yedekleme işlemini gerçekleştirerek verilerinizi Google Drive'a kaydedebilirsiniz. Daha sonra aynı hesapla başka bir cihazda WhatsApp kullanırken bu yedekten geri yükleme yapabilirsiniz.

Telefon rehberinizi Google'a yedeklemek için ise Gmail hesabınızı kullanarak Google Kişiler sayfasına giderek rehberinizi dışa aktarabilirsiniz. Böylece rehberiniz Google hesabınızda yedeklenmiş olacaktır.

Eğer telefonda silinen numaraları geri getirmek istiyorsanız, genellikle rehber uygulamasının içe aktar özelliğini kullanarak yedeklenen dosyaları geri yükleyebilirsiniz.

Gmail kişi listesine erişmek için normal Gmail hesabınızı açtığınızda sol üst köşede bulunan seçim alanından kişileri seçebilir ve senkronize edilen kişi listesine göz atabilirsiniz.

Son olarak, maile nasıl kişi ekleyeceğinizi öğrenmek isterseniz, e-posta ile gelen kişiyi sağ tıklayarak "Kişi Ekle" seçeneğine tıklayabilir ve kişilerinizi kolayca listenize ekleyebilirsiniz.

Videoda verilen adımları takip ederek telefon rehberinizi bilgisayarınıza aktarabilir ve diğer işlemleri başarıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Geri