AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Telefon kamerasi webcam olarak kullanilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Telefon kamerası webcam olarak kullanılır mı?​

Telefonu Webcam olarak kullanma rehberi Bu rehberde kullandığımız DroidCam uygulamasını Google Play Store ve App Store’da bulabilirsiniz. Üstelik OBS programına eklerek Twitch yayını gibi senaryolarında telefonunuzun kamerasından faydalanmanız mümkün.

Web kamerası nedir ne işe yarar?​

Web Kamera veya kısaltılmışı Webcam, bilgisayarlara USB girişleri üzerinden bağlanan video aygıtı.
DroidCam ücretli mı?
DroidCam, Android telefonunuzu Skype, MSN Messenger ya da Yahoo! Messenger gibi anlık mesajlaşma servislerinde kullanabileceğiniz kablosuz bir web kamerasına dönüştüren ücretsiz bir program. WiFi ya da USB yoluyla telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz.
DroidCam ne işe yarar?
DroidCam, Google Play Store ve App store üzerinden iOS ya da Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuza indirerek akıllı telefon kameranızı bir webcam olarak kullanmanızı sağlayan bir mobil uygulamadır.

Telefondan kamera izleme nasıl yapılır?​

Cep telefonundan browser (tarayıcı) aracılığıyla ya da kamera sistemine uygun cep telefonu programları kullanarak güvenlik kamerası sistemi uzaktan izlenebilmektedir. Her iki yöntemde de unutulmaması gereken nokta cep telefonundan kamera izlemesi yapabilmek için internet bağlantısı gerekmektedir.

Webcam nedir kısa bilgi?​

Webcam (Web kamerası), doğrudan veya dolaylı yollarla bilgisayarlara bağlanabilen, bazı dizüstü modellerin üzerinde tümleşik olarak yer alan küçük ve dijital kameradır.
DroidCam nasıl yüklenir?
DroidCam uygulamaların yer aldığı mağazalara telefonlardan giriş yaparak indirilebiliyor. DroidCam araması yapılarak, uygulama ulaşılabilir ve istendiği taktirde yükle seçeneğinden tüm telefonlara yüklenebilir. DroidCam indirilmesiyle birlikte telefonlara hızlıca kurulur.
Web kamerası nasıl açılır telefon?
Android cihazı bilgisayar kamerası olarak kullanmak için yapmanız gereken ilk şey bunu sağlayacak bir uygulamayı telefonunuza indirmek. Google Play Store’da bu tarz uygulamalardan fazlasıyla bulunuyor ancak bu içerikte size önereceğimiz uygulama DroidCam Wireless Webcam uygulaması.
DroidCam nasıl kullanılır?
- Adım #1: Aşağıdaki bağlantılardan iOS ya da Android akıllı telefonunuza DroidCam mobil uygulamasını indirin.
- Adım #2: Buradan DroidCam programını indirin.
- Adım #3: Kurulumu tamamlayın.
- Adım #4: DroidCam programına, mobil uygulamanın Wi-Fi IP ve Port numaralarını girin.

Geri