Telafide bende varim kac ogrenci olmali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Telafide bende varım kaç öğrenci olmalı?​

(14) Eğitim faaliyetinin açılabilmesi için en az 12 (on iki) kişilik öğrenci grubunun oluşması gerekir.

Telafi eğitimi için en az kaç öğrenci gerekir?​

Eğitim faaliyetinin açılabilmesi için en az 12 kişilik öğrenci grubunun oluşması gerekecek, özel eğitim öğrencilerine açılacak faaliyetlerde alanın özelliği gereği sayı sınırlaması aranmayacak.
Telafide ben de varım ne demek?
Spor, sanat, kültür alanında yüzlerce etkinlikle yürütülen “Telafide Ben de Varım” programı, tüm il, ilçe ve köylerde sürdürülüyor. Telafi etkinlikleri, eğitim ve gelişim sürecini destekleyecek faaliyetlerden her çocuğun yararlanabilmesi için, okula gelemeyecek olanların bulunduğu yere de götürülüyor.
Telafide ben de varım Günde kaç saat?
Faaliyet Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 12 saat olarak belirlenmiş.

21 Haziran 2 Temmuz telafi eğitimi zorunlu mu?​

Telafi eğitimi zorunlu değil. Gönüllülük esasına göre öğrenciler, öğretmenler ve velilere yönelik eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere planlanacak program, eğitim faaliyetleri fiziksel, sosyal – duygusal, akademik gelişim ve özel eğitim alanı olmak üzere dört ana temaya uygun olarak planlanacak.

21 Haziran 2 Temmuz arasında öğretmenler ne yapacak?​

21 Haziran-2 Temmuz arasında ortaöğretim düzeyindeki tüm resmî ve özel okullarda sorumluluk ve mazeret sınavları tamamlanacak, ayrıca destekleme ve yetiştirme kursları ile 12. sınıflara yönelik rehberlik faaliyetlerine devam edilecek.
Telafi eğitimine nasıl katılabilirim?
Veli ve öğrencilerin merakla takip ettiği telafi eğitimi başvuruları 21 Haziran 2021 ve 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak. Telafi eğitimine katılmak isteyen öğrenciler, veli izin belgesiyle beraber eğitim faaliyetlerinin açılmış olduğu okullara başvuruda bulunabilecek.
Telafide ben de varım idareciler görev alabilir mi?
Soru 24: Faaliyetlerde kimler görev alabilecektir? Cevap: İdareci ve öğretmenler görev alabilecektir.
Destekleme programı için 1-8. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan çalışma kitapları ve 1-4. sınıf öğrencilerine tamamlayıcı çalışma yaprakları eylülde ücretsiz dağıtılacak.
Telafide ben de varım ek ders ücreti ne kadar?
CEVAP-39 “Telafide Ben de Varım” Programı kapsamında düzenlenen eğitim faaliyetlerinde öğrenci, öğretmen ve velilerden bu kapsamda hiçbir ad altında ücret talep edilmez.
21 haziran-2 Temmuz ne olacak?

Telafi eğitimi zorunlu mu?​

Okullarda yazın eğitim eksiği olduğu düşünen öğrenciler için telafi eğitimi programı düzenlenecek. Eğitim 31 Ağustos’a kadar devam edecek. Bu eğitimlere katılım zorunlu olmayacak.

2 Temmuza kadar öğretmenler okula gidecek mi?​

18 Haziran’da karnelerin verilmesinden sonraki 2 haftalık süreç nasıl işleyecek? Milli Eğitim Bakanlığı 2020-2021 eğitim öğretim yılını 18 Haziran 2021 Cuma günü sonlandırma kararı almıştı.
21 Haziran-2 Temmuz telafi eğitimi zorunlu mu?

Geri