Telafi egitiminde idareci gorev alabilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Telafi eğitiminde idareci görev alabilir mi?​

Cevap: Yönetici ve öğretmenler görev alabilecektir.

Telafi eğitiminde kaç saat ek ders?​

Buna göre, telafi döneminde görev yapan öğretmenlere haftada 30 saate kadar, atölye ve laboratuvar öğretmenlerine 44 saate kadar ek ders ücreti ödenebilecek.
Telafi eğitiminde nöbet var mı?
SORU-26 Telafide Ben de Varim” Programı kapsamında görev alan idareci ve öğretmenler nöbet görevi alabilir mi? CEVAP-26 Nöbet görevi alamaz.
Telafi eğitimi ek ders ücreti ne kadar?
Öte yandan yaz döneminde öğretmenlerin maaş karşılıklarını doldurması beklenmeyecek. Öğretmenler, girdikleri ders saati kadar ek ders ücreti alacak….Telafide Ben de Varım Ek Ders Ücretleri.

Telafi de ben de varım kimler başvurabilir?​

Buna göre telafi eğitimi gönüllülük esasına dayalı olarak yapılacak. TELAFİ EĞİTİMİNE KİMLER KATILABİLİR? Telafide Ben de Varım programı öğrencilerin yanı sıra öğretmen ve velileri de kapsıyor.

Telafide ben de varım kaç saat ek ders?​

Cevap: Faaliyetlerde görevlendirilen idaresi ve öğretmenlerden alanı atölye, laboratuar ve kurs öğretmenliği olanlara haftada 44, diğer öğretmenlere haftada 30 saate kadar ekders ödenebilecektir.
Ek ders 150 gösterge ne demek?
Ek ders ücreti, ait olduğu ay için geçerli olan maaş katsayısı, gündüz dersleri için 140, gece ve haftasonu dersleri için 150 göstergesi ile çarpılarak hesaplanır.
Telafide ben de varım Günde kaç saat?
Faaliyet Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 12 saat olarak belirlenmiş.

Telafide bende varım kaç öğrenci olmalı?​

(14) Eğitim faaliyetinin açılabilmesi için en az 12 (on iki) kişilik öğrenci grubunun oluşması gerekir.

Telafi eğitiminde rehber öğretmene ek ders ödenecek mi?​

Telafi Eğitimi Döneminde Rehber Öğretmenlere 18 Saat Ek Ders Ücreti Ödenir.
Telafide bende varım etkinliği nedir?
Spor, sanat, kültür alanında yüzlerce etkinlikle yürütülen “Telafide Ben de Varım” programı, tüm il, ilçe ve köylerde sürdürülüyor. Telafi etkinlikleri, eğitim ve gelişim sürecini destekleyecek faaliyetlerden her çocuğun yararlanabilmesi için, okula gelemeyecek olanların bulunduğu yere de götürülüyor.
Telafide bende Varıma nasıl katılabilirim?
“TELAFİDE BEN DE VARIM” PROGRAMI BAŞVURU TARİHLERİ Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) telafi eğitimi programına, 21-Haziran-2 Temmuz arasında https://telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinde üzerinden başvuru yapılabilecek.

Müdür en fazla kaç saat ek ders alır?​

Buna göre Kararın 10’uncu maddesinin birinci fıkrasının (c) bendinin (4) numaralı alt bendinde sayılan müdür ve müdür başyardımcılarına daha önce haftada 24 saat ödenmekte olan ders niteliğinde yönetim görevi karşılığı ek ders ücretleri haftada 25 saat olarak ödenecek.

Telafide bende varım günlük kaç saat?​

Telafi de ben de varım ek ders ücreti ne kadar?
Telafide Ben de Varım Ek Ders Ücretleri
Telafi de ben de varım ücretli mi?
CEVAP-39 “Telafide Ben de Varım” Programı kapsamında düzenlenen eğitim faaliyetlerinde öğrenci, öğretmen ve velilerden bu kapsamda hiçbir ad altında ücret talep edilmez.

Telafi eğitimi ücreti ne kadar?​

5 Temmuz – 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak telafi eğitiminde öğretmenlere ne kadar ek ders ücreti ödenecek?…Telafide Ben de Varım Ek Ders Ücretleri.

Telafide ben de varım ders saati kaç dakika?​

Bir etkinlik için 12 saat süresi sabit olarak verilmişse etkinlik saatlerini 40 dakikalık bölümler şeklinde 12 ders olacak şekilde planlanması gereklidir.

Geri