Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Gereçler
2 su bardağı bulgur
Yarım su bardağı tel şehriye
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay kaşığı tuz
2,5 su bardağı sıcak su
Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tencereye tereyağı ve sıvı yağ koyup eritin.
Akabinde şehriyeyi koyup renk alana kadar kavurun
. Üstüne bulguru ek edip kavurmaya devam edin.
Tuz, şeker ve su katıp kapağını kapatarak kısık ateşte pişirin.
Akabinde servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
2 su bardağı bulgur
Yarım su bardağı tel şehriye
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay kaşığı tuz
2,5 su bardağı sıcak su
Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tencereye tereyağı ve sıvı yağ koyup eritin.
Akabinde şehriyeyi koyup renk alana kadar kavurun
. Üstüne bulguru ek edip kavurmaya devam edin.
Tuz, şeker ve su katıp kapağını kapatarak kısık ateşte pişirin.
Akabinde servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.