AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tel Şehriye Çorbası

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Tel Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 adet soğan
1 adet havuç
3 yemek kaşığı tel şehriye
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
Et bilyon 1 adedin yarısı
2 yemek kaşığı yağ

Tel Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye yağı koyup, üzerine doğradığımız küçük küçük soğanları ekliyoruz. Biraz kavurup, üzerine rendelediğimiz havuçları ekliyoruz.
Daha sonra salçayı ekliyoruz üzerine suyu ekleyip, biraz kaynatıp, tel şehriyeyi ekliyoruz ben o denli yapıyorum zira tel şehriyeyi direk koyduğumuzda hamurlaşıyor.
Sudaki havuçları ve soğanları biraz kaynatıp, o denli şehriyeyi ekleyin daha hoş oluyor suyu katın ağır olur.
Çorbamız hazır olduğunda üzerine kuru nane ekleyip, afiyetle yiyebilir siniz
Tel Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst