AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tel Şehriye Çorbası

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Tel Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı tel şehriye
Yarım çay kaşığı toz biber
1 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
2 yemek kaşığı biber salçası (İsteğe nazaran; 1 kaşık domates, 1 kaşık biber salçası )
1 tatlı kaşığı un
2.5 çay kaşığı tuz
2 litre sıcak su
1 tutam maydanoz (İsteğe göre)

Tel Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tereyağ, sıvı yağ, toz biber, salça ve unu tencereye alıp, karıştırıyoruz.
Sonrasında tel şehriyeyi ekleyip kavuruyoruz.
Sıcak su ve tuzu da ekleyip 25-30 dk boyunca pişiriyoruz.
Tencerenin altını kapatıp dinlenmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun.
Tel Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst