Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tekstil urunleri nasil paketlenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tekstil ürünleri nasıl paketlenir?​

Kıyafet ürünlerini ve kumaş veya tekstilden yapılmış ürünleri, varsa karton destekleriyle birlikte tek olarak şeffaf, kapalı ambalajlara ya da shrink film (en az 1,5 mil yani 0,0254 mm) içerisine yerleştirin ve ambalajın üzerine açıkça görülen bir boğulma tehlikesi uyarı etiketi yapıştırın.

Tekstilde neler üretilir?​

Tekstil ve konfeksiyon arasındaki fark nedir Tekstil sektörünün faaliyet alanı, elyafın elde edilmesinden; elyaftan iplik ve mamul kumaş yapımına kadar uzanırken, hazır giyim ise kumaştan giyim eşyası elde edilene kadar olan süreci kapsamaktadır. Konfeksiyon ise hazır giyim üreten sanayi dalına verilen isimdir.
Konfeksiyon nasıl çalışır?
Konfeksiyon veya hazır giyim, hazır giyim eşyasına verilen genel ve hazır giyim eşyası diken sanayi koluna verilen isimdir. Özellikle dokuma cinsi kumaşın kesimhanelerde kesildikten sonra dikiş makineleriyle isteğe uygun biçim ve şekillerde dikildiği dokumacılık üretiminin son aşamasının yapıldığı işletme türüdür.
Tekstil fabrikasında kalite kontrol nasıl yapılır?
Kalite kontrolü aşamaları sırasıyla şu şekildedir:
- İlk aşama kumaş ve yardımcı malzeme giriş kontrolü (Uygunluk kontrolü)
- Pastal kontrolü
- Kesim kontrolü
- Gruplarda dikim kontrolü (Numuneye göre ara kontrol)
- Ütü kontrolü
- Son kontrol (Bitmiş ürün kontrolü)
- Son kontrol ve ara kontrol raporu.

Talu Tekstil hangi markaları?​

Talu İlaç Popolin, Arnica, Scarex gibi pazar lideri markaları Türk halkının hizmetine sunmuştur.

Tekstil ürünleri imalatı nedir?​

Tekstil çok geniş uygulama alanı olan; giyilebilen her şey, bazı dekorasyon ürünleri ve her çeşit aksesuarları da içine alan imalat sektörünün genel adıdır. Hayvansal, bitkisel, sentetik veya madensel kaynaklı lifler ana kullanım ürünleridir. Türkiye’nin en önemli ve en çok istihdam sağlayan sektörlerdendir.
Tekstil fabrikasında kalite kontrol ne iş yapar?
Üretim işlemlerini izlemek, üretim sırasında meydana gelebilecek hataları saptamak ve ilgili birimlere bildirmek, Üretim sonrasında, son kalite kontrollerini yapmak, uygunsuz ürünleri ayırmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.
Malatya Talu Tekstil kimin?
Taha Grubu’na bağlı olarak 1994 yılında kurulan Talu Tekstil’in toplam üretim kapasitesi 800 bin adet.

Fetih Tekstil sahibi kimdir?​

Fetih Tekstil bir Taha Group Şirketidir.

Geri