- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Teknolog ne is yapar?
Teknolog Ne Demek? Teknolog; firmalara faaliyet gösterdikleri sahaya bağlı olarak ihtiyaç duyulan teknik desteği sağlamak, teknolojik ürünler tasarlamak ve kendisine ilgili birimler tarafından atanan görevleri yerine getirmekle sorumludur.Garment technologist ne demek?
ATK Tekstil – ÜRÜN TEKNOLOĞU ( Garment Technologist ) Yurt dışı müşterilerle teknik olarak iş ilişkilerinin sürdürülmesi, mevcut müşterilerin kritiklerinin kontrol edilmesi, fit aşamaları, numune kontrolleri vb. süreçleri takip edecek ve Şişli ofisimizde görev alacaktır.Tıbbi teknolog nasıl olunur?
Tıbbi Teknolog Olmak İçin Gerekenler 1 yıllık lisans tamamlama programı ile birlikte 4 yıllık eğitim süresine sahip olan enstitüye lise mezunu olan ve üniversite sınavından yeterli puanı alan herkes başvurabilir.
Gıda Teknoloğu ne demek?
Gıda ve içecek maddelerinin sağlık ve kalite kontrolü için laboratuvarda fiziksel ve kimyasal analizler yapan, gıda ve içecek maddeleri imalatı için dizayn, geliştirme, kontrol çalışmaları yapan kişidir.
Assistant Garment technologist nedir?
Garment Technologist yetiştirmek üzere kurulacak olan eğitim kodrosuna; hedef müşteri kitlesinin anatomik özelliklerine göre oluşturulan kalıpların ve hazırlanan numunelerin, ölçü ve dikim özellikleri açısından kontrollerini yapabilecek ve eksikliklerin giderilmesini sağlayabilecek, üreticilere bu bilgilerinin aktarımı …Teknolojist ne demek?
Teknikçi. Fr. Bir işin, ilim tarafından daha çok tatbikatiyle uğraşan. Tatbikatla uğraşan kimse.Sağlık Eğitimcisi ne iş yapar?
Hastalıklardan korunma yöntemleri konusunda halkı bilgilendiren ve toplumda sağlıklı yaşam bilincinin yükselmesine katkıda bulunan kişidir.
Eğitim ve Öğretim Teknoloğu ne iş yapar?
Eğitim teknoloğunun görevi insanların öğrenmelerini geliştirmek için kullanılacak süreç ve araçların çözümlenmesini, tasarlanmasını, geliştirilmesini, uygulanmasını ve değerlendirilmesini yapmaktır. Eğitim teknologluğu lisans ve lisans üstü eğitim ile elde edilen bir unvandır.