AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Teknokent Kolejinde hangi bolumler var?

Editör

Yeni Üye

Teknokent Kolejinde hangi bölümler var?​

MESLEKİ ALANLAR VE DALLARI ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI DALLARI
- Bobinaj.
- Büro Makineleri Teknik Servisi.
- Elektrik Tesisatları ve Pano Monitörlüğü
- Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisi.
- Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım.
- Endüstriyel Bakım Onarım.
- Görüntü ve Ses Sistemleri.
- Güvenlik Sistemleri.

Teknokent Koleji ücretsiz mi?​

İskenderun TEKNOKENT Koleji kurucusu eğitimci girişimci Gökhan Kıvrak okullarında, öğrencilerden 4 yıl, boyunca okul, ücreti alınmayacağını, eğitim ücretinin tamamını devlet karşılayacağını belirterek “2018-2019 eğitim öğretim dönemine tüm hızıyla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Teknokent Koleji nasıl bir okul?​

Teknokent Koleji nasıl bir okul?
Teknokent Koleji olarak lise eğitiminde proje odaklı, Endüstri 4.0 Temelli Eğitim anlayışıyla fen, matematik, teknoloji,bilgisayar bilimleriyle iktisadi ve idari bilimler ve mühendislikle ilgili temel bilgilerin de yer aldığı programın birbirinden bağımsız ve ayrı ayrı değil bir bütün olarak kavratıldığı eğitim …

Teknokent Koleji kaç puan?​

Örneğin; Fen lisesi / Anadolu lisesi vb. lise mezunları GAZİ ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK – ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ Bölümü için 423,19 taban puan alması gerekirken Teknik Lise mezunlarının alması gereken taban puan 302,56’dır. Ayrıca yüksek okula girişlerde Teknik lise öğrencileri 35 puanlık ek puan avantajı elde ediyorlar.

Teknokent Koleji lise mi?​

– Lise eğitimi boyunca Devlet Teşvikli okul olan Teknokent Kolejinde velinin ödeyeceği ücret 2018-2019 eğitim öğretim yılı için, eğitim katkı payı olarak 3000TL. ve kıyafet+eğitim materyal bedeli olarak 1800TL. olmak üzere (servis,yemek hariç) toplam 4800TL.olarak planlanmıştır.

Emre Erbay kimdir?​

Emre Erbay kimdir?
Emre Erbay – Kurucu – Eryaman Teknokent Koleji | LinkedIn.
Teknokent Koleji ne kadar?​
Teknokent Koleji hangi dersler var?​
MAKİNE TEKNOLOJİLERİ

Teknokent Koleji kimlerin?​

Teknokent Koleji kimlerin?

Teknokent liseleri nedir?​

-Endüstri 4.0 Temelli Eğitim anlayışıyla fen, matematik, teknoloji, bilgisayar bilimleriyle iktisadi ve idari bilimler ve mühendislikle ilgili temel bilgilerin de yer aldığı programın birbirinden bağımsız ve ayrı ayrı değil bir bütün olarak kavratıldığı eğitim programı ihtiyacından yola çıkan Teknokent Koleji “Hayata …

Teknokent Koleji sahibi kimdir Eryaman?​

Teknokent Kolejleri sahibi kim?​

Teknokent Kolejleri sahibi kim?
Hatay’ın İskenderun ilçesinde eğitim hayatına yeni eğitim döneminde başlayacak olan TEKNOKENT Koleji’nin Kurucusu Gökhan Kıvrak, 6 bin metrekarelik alan üzerinde 5 bin metrekaresi kapalı alana sahip okullarında 30 derslik, Laboratuvar ve atölyeler bulunduğunu belirterek “Bu yıl sadece 9 ve 10’uncu sınıf öğrencilerin …

Teknokent Koleji Müdürü kimdir?​

ÇETİN ŞENCAN – Okul Müdürü – Özel Malatya Teknokent Koleji | LinkedIn.

Ilhan şahin eğitimci kimdir?​

Almanya doğumluyum. Uzun süre Almanya’da yaşadıktan sonra Türkiye’ye geri döndüm. Ordu’ya yerleşerek iş hayatına atıldım. Çocukları çok sevdiğim ve eğitime çok inandığım için eğitim sektöründe yatırım yapmaya başladım.

Açı Okulları sahibi kimdir?​

Açı Okulları sahibi kimdir?
ilhan şahin – açı okulları kurucusu – acı koleji yönt kur bsk | LinkedIn.
Robert Koleji kazanmak için ne yapmalı?​
(a) Özel Amerikan Robert Lisesine ilan edilen kontenjan ile sınırlı olarak her yıl , Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan Lise Geçiş Sınavı (Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav) sonucu oluşacak Merkezi Sınav Puanı (MSP) ile öğrenci alınır.
Robert Koleji 100 burs veriyor mu?​
Öğrencilerin yüzde 25 ile 26’sına kadar tam burs veriyoruz, onun dışında parçalı burslar da olabiliyor. Yaklaşık her yıl hazırlığa giren 50 öğrencimiz burs alıyor. Yüzde 100 dışında 50, 75, 85 gibi oranlarda da bursumuz var.

Robert Koleji en son kaç puanla alıyor?​

Robert Koleji en son kaç puanla alıyor?
Kayıtlarımız kız öğrencilerde 475,0535 taban puanla, erkek öğrencilerde 481,1197 taban puanla kapanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Teknokent koleji kaç puanla alıyor?​

Robert Koleji neye göre burs veriyor?​

Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda, Robert Kolej’de eğitim almaya hak kazanan, ancak kısıtlı finansal olanaklara sahip öğrencilere mali yardım sağlanmaktadır. Okulumuzda yalnızca ihtiyaca yönelik burs verilmekte olup, başarıya dayalı burs sistemi bulunmamaktadır.

Robert Koleji ücretsiz mi?​

Robert Koleji ücretsiz mi?
Hürriyet’in aktardığına göre, Robert Kolej 1000 üzerinden açıkladığı 1’inci dönem önkayıt taban puanını geçen yıla göre 2.5 puan artırarak 995.5 olarak belirledi. Okulun ücreti de gündüzlü peşin 71 bin, 10 taksitte 73 bin 300 TL, yedi gün yatılı 10 taksit öğrenim ücreti ise 112 bin 800 TL olarak açıklandı.

Teknokent Koleji'nde aşağıdaki bölümler bulunmaktadır:

- Bobinaj
- Büro Makineleri Teknik Servisi
- Elektrik Tesisatları ve Pano Monitörlüğü
- Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisi
- Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım
- Endüstriyel Bakım Onarım
- Görüntü ve Ses Sistemleri
- Güvenlik Sistemleri

Teknokent Koleji'nin ücretsiz olduğu belirtilmektedir. Kurucusu eğitimci girişimci Gökhan Kıvrak, öğrencilerden 4 yıl boyunca okul ücreti alınmayacağını ve eğitim ücretinin tamamının devlet tarafından karşılanacağını açıklamıştır.

Teknokent Koleji, lise eğitiminde proje odaklı bir program sunmakta olup Endüstri 4.0 Temelli Eğitim anlayışını benimsemektedir. Program fen, matematik, teknoloji, bilgisayar bilimleri, iktisadi ve idari bilimler ile mühendislikle ilgili temel bilgileri içermektedir.

Ayrıca, Teknokent Koleji'nin öğrenci alımında taban puanlar bulunmaktadır. Örneğin, Fen Lisesi/Anadolu Lisesi mezunları için GAZİ ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK – ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ Bölümü için 423,19 taban puan gerekmektedir. Teknik Lise mezunları ise 302,56 taban puanına sahip olmalıdır.

Toplamda 30 derslik, laboratuvarlar ve atölyelerin bulunduğu Teknokent Koleji, 6 bin metrekarelik bir alana yayılmış ve eğitim faaliyetlerine devam etmektedir. Ayrıca, okulda sadece 9 ve 10. sınıf öğrencilerinin kabul edildiği belirtilmektedir.

Geri