AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Teknokent Koleji ucretsiz mi?

Editör

Yeni Üye

Teknokent Koleji ücretsiz mi?​

İskenderun TEKNOKENT Koleji kurucusu eğitimci girişimci Gökhan Kıvrak okullarında, öğrencilerden 4 yıl, boyunca okul, ücreti alınmayacağını, eğitim ücretinin tamamını devlet karşılayacağını belirterek “2018-2019 eğitim öğretim dönemine tüm hızıyla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Teknokent Koleji nasıl bir okul?​

Teknokent Koleji olarak lise eğitiminde proje odaklı, Endüstri 4.0 Temelli Eğitim anlayışıyla fen, matematik, teknoloji,bilgisayar bilimleriyle iktisadi ve idari bilimler ve mühendislikle ilgili temel bilgilerin de yer aldığı programın birbirinden bağımsız ve ayrı ayrı değil bir bütün olarak kavratıldığı eğitim …

Teknokent Koleji kaç puan?​

Teknokent Koleji kaç puan?
Örneğin; Fen lisesi / Anadolu lisesi vb. lise mezunları GAZİ ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK – ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ Bölümü için 423,19 taban puan alması gerekirken Teknik Lise mezunlarının alması gereken taban puan 302,56’dır. Ayrıca yüksek okula girişlerde Teknik lise öğrencileri 35 puanlık ek puan avantajı elde ediyorlar.

Teknokent Kolejinde hangi bölümler var?​

Teknokent Kolejinde hangi bölümler var?
MESLEKİ ALANLAR VE DALLARI ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI DALLARI
- Bobinaj.
- Büro Makineleri Teknik Servisi.
- Elektrik Tesisatları ve Pano Monitörlüğü
- Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisi.
- Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım.
- Endüstriyel Bakım Onarım.
- Görüntü ve Ses Sistemleri.
- Güvenlik Sistemleri.

Teknokent Koleji ne kadar?​

– Lise eğitimi boyunca Devlet Teşvikli okul olan Teknokent Kolejinde velinin ödeyeceği ücret 2018-2019 eğitim öğretim yılı için, eğitim katkı payı olarak 3000TL. ve kıyafet+eğitim materyal bedeli olarak 1800TL. olmak üzere (servis,yemek hariç) toplam 4800TL.olarak planlanmıştır.

Teknokent liseleri nedir?​

-Endüstri 4.0 Temelli Eğitim anlayışıyla fen, matematik, teknoloji, bilgisayar bilimleriyle iktisadi ve idari bilimler ve mühendislikle ilgili temel bilgilerin de yer aldığı programın birbirinden bağımsız ve ayrı ayrı değil bir bütün olarak kavratıldığı eğitim programı ihtiyacından yola çıkan Teknokent Koleji “Hayata …

Teknokent Koleji kimlerin?​

Teknokent Koleji kimlerin?
Emre Erbay – Kurucu – Eryaman Teknokent Koleji | LinkedIn.

Teknokent Koleji lise mi?​

Teknokent Koleji lise mi?
Emre Erbay kimdir?​
Teknokent Koleji hangi dersler var?​
MAKİNE TEKNOLOJİLERİ

Teknokent Koleji sahibi kimdir Eryaman?​

Teknokent Koleji sahibi kimdir Eryaman?

Teknokent Kolejleri sahibi kim?​

Teknokent Kolejleri sahibi kim?
Hatay’ın İskenderun ilçesinde eğitim hayatına yeni eğitim döneminde başlayacak olan TEKNOKENT Koleji’nin Kurucusu Gökhan Kıvrak, 6 bin metrekarelik alan üzerinde 5 bin metrekaresi kapalı alana sahip okullarında 30 derslik, Laboratuvar ve atölyeler bulunduğunu belirterek “Bu yıl sadece 9 ve 10’uncu sınıf öğrencilerin …

Teknokent Koleji Müdürü kimdir?​

ÇETİN ŞENCAN – Okul Müdürü – Özel Malatya Teknokent Koleji | LinkedIn.

Teknokent Koleji, İskenderun'da bulunan bir kolejdir ve kurucusu eğitimci ve girişimci Gökhan Kıvrak'tır. Okul 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için hazırlıklarını sürdürmekte olup öğrencilerden 4 yıl boyunca ücret almayacağını, eğitim ücretinin tamamını devletin karşılayacağını belirtmektedir.

Teknokent Koleji öğrencilere lise eğitiminde proje odaklı, Endüstri 4.0 Temelli Eğitim anlayışıyla fen, matematik, teknoloji, bilgisayar bilimleri, iktisadi ve idari bilimler ile mühendislikle ilgili temel bilgilerin verildiği bir program sunmaktadır.

Okulda çeşitli programlara göre puanlar belirlenmiştir. Örneğin, yüksek öğretim kurumlarına girişte taban puanlar farklılık göstermektedir. Teknik lise mezunlarına ek puan avantajı sağlanmaktadır.

Teknokent Kolejinde mesleki alanlardan ve dallardan bazıları şunlardır:
- Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Bobinaj, Büro Makineleri Teknik Servisi, Elektrik Tesisatları ve Pano Monitörlüğü, vb.)

Okulun ücretleri hakkında bilgi verildiğinde, lise eğitimi boyunca velinin ödeyeceği eğitim katkı payının 3000TL ve kıyafet+eğitim materyal bedelinin 1800TL olarak planlandığı belirtilmiştir.

Teknokent Koleji "Endüstri 4.0 Temelli Eğitim" anlayışıyla hizmet veren bir okuldur. Gökhan Kıvrak tarafından kurulan okul, 6 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş olup içerisinde 30 derslik, laboratuvar ve atölyeler barındırmaktadır. Sadece 9 ve 10'uncu sınıf öğrencilerini kabul etmektedir.

Teknokent Koleji'nin müdürü Çetin Şencan olarak belirtilmiştir.

Geri