AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Teklif ediyorum sarkisini kim soyluyor?

Editör

Yeni Üye

Teklif ediyorum şarkısını kim söylüyor?​

Hakan Altun – Teklif Ediyorum – YouTube.

Aziz dizisindeki şarkıyı kim söylüyor?​

Zuhal Olcay’ın Aziz için stüdyoda seslendirdiği, bestesi Cem Tuncer, sözü ise Günay Çoban’a ait Yalnız Aşk Aziz adlı şarkıya dizi görüntülerinin yer aldığı klip hazırlandı. Duygu yüklü şarkı için Aziz’in en çok konuşulan ve etki bırakan sahnelerinden hazırlanan klip büyük beğeni topladı. Aziz yolun sonunda mı?
Hakan altun teklif ediyorum kaç yılında çıktı?​
17 Mart 2002’de “Nefesimsin” adlı üçüncü albümünü çıkardı. Albümün çıkış parçası “Teklif Ediyorum”dur. İkinci klibi ise “Aşkıma Son Şarkım”dır. Üçüncü klibi ise “Nefesimsin”dir.

Hakan Altun kime evlenme teklif etti?​

Hakan Altun kime evlenme teklif etti?
Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının dün yayınlanan 33. bölümünde şarkıcı İzel’in meslektaşı Hakan Altun’a yaptığı sürpriz evlilik teklifi herkesi şaşırttı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programı dün akşam 33. bölümüyle ekrana geldi.

Aziz dizisi solisti kimdir?​

Aziz dizisi solisti kimdir?
Aziz (dizi)
Aziz
Başrol | Murat Yıldırım Damla Sönmez Simay Barlas
Besteci | Cem Tuncer Ercüment Orkut
Ülke | Türkiye
Dili | Türkçe

Aziz dizisi nerede çekiliyor?​

Sevilen dizi Aziz’in çekimleri Antakya, Sakarya ve İstanbul’da yapılıyor.

Hakan Altun şarkıları kime yazdı?​

90’lı yılların sonunda ünlü oyuncu-yazar İclal Aydın ile aşk yaşayan Altun, 1998 yılında askere gidince kendini terk eden İclal Aydın’a ‘Hani Bekleyecektin’ şarkısını yazdı.
Hakan altun izel birlikte mi?​
Eğlenceli anların yaşandığı programda İzel Hakan Altun’a evlenme teklifi etti, o anlar ise Sibel Can ve diğer konuklar büyük şaşkınlık yaşadı. İzel, evlenme teklifinin ardından şu ifadeleri kullandı, “Bir sen kaldın bir beyaz kaldı bir ben kaldım, ben Beyaz’ı denedim ama olmadı” diyerek espri yaptı.

Hakan Altun'un "Teklif Ediyorum" şarkısını seslendirdiği bilgisini paylaştığınız için teşekkür ederim. Aziz dizisindeki şarkının Zuhal Olcay tarafından seslendirildiğini ve bestesinin Cem Tuncer'e, sözlerinin ise Günay Çoban'a ait olduğunu belirttiniz. Aziz dizisindeki duygusal şarkının klip içerisinde yer aldığı bilgisini öğrendikten sonra, konuya dair detayları merak etmeye başladım.

Hakan Altun'un "Teklif Ediyorum" şarkısının 17 Mart 2002'de "Nefesimsin" adlı üçüncü albümünde yer aldığını ve albümün çıkış parçası olduğunu öğrendim, teşekkür ederim. Ayrıca, "Teklif Ediyorum" şarkısına ikinci klip olarak "Aşkıma Son Şarkım", üçüncü klip olarak ise "Nefesimsin" çekildiğini aktardığınız için bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Hakan Altun'un kiminle evlenme teklifi ettiğiyle ilgili paylaştığınız bilgiyi okudum. İzel'in Hakan Altun'a evlilik teklifi ettiği anların Şarkılar Bizi Söyler programında yaşandığını öğrendim. Bu anların programdaki izleyicileri ve diğer konukları şaşırttığını belirttiniz, bu detayı da dikkate aldım, teşekkür ederim.

Aziz dizisinin solisti hakkında net bir bilgi vermediğinizi gördüm. Ancak Aziz dizisinin oyuncuları hakkında bilgi içeren bir metin paylaştınız.

Aziz dizisinin çekimlerinin Antakya, Sakarya ve İstanbul'da yapıldığını belirttiniz, teşekkür ederim.

Son olarak, Hakan Altun'un şarkılarını yazarken 90'lı yıllarda İclal Aydın ile olan ilişkisinden ilham aldığını paylaştınız, bu detayı öğrendiğim için teşekkür ederim. İzel'in Hakan Altun'a evlenme teklifi ettiği durumu aktardığınız için teşekkür ederim. İzel'in esprili bir dille Beyaz'a deneyimlerini anlattığını belirttiniz, bu detay da dikkate alındı.

Verdiğiniz bilgilerin yanı sıra daha fazla detay veya başka konular hakkında bilgi almak isterseniz sormaktan çekinmeyin!

Geri