Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tekirdagda Hangi Hastaneler Var?

zeberus

Yeni Üye
Tekirdağ’da hangi hastaneler var? Sağlık hizmetlerine ulaşım kolaylığı sağlayan Tekirdağ’daki hastaneler, kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır. Modern tıbbi donanıma sahip hastaneler, deneyimli doktorlar tarafından yönetilmektedir. Tekirdağ’da bulunan hastaneler arasında özel hastaneler de yer almaktadır. Acil durumlar için hızlı müdahale sağlayan hastaneler, geniş bir uzmanlık alanına sahip hekimler tarafından desteklenmektedir. Tekirdağ’daki hastaneler, modern tıbbi teknoloji kullanarak hastaların sağlık sorunlarını teşhis ve tedavi etmektedir.
İçindekiler

Tekirdağ’da Hangi Hastaneler Var?​

Tekirdağ, Marmara Bölgesi’nde yer alan bir şehirdir ve sağlık hizmetleri açısından oldukça gelişmiştir. Şehirde birçok farklı hastane bulunmaktadır. İşte Tekirdağ’da bulunan bazı önemli hastaneler:

Tekirdağ Devlet Hastanesi​

Tekirdağ Devlet Hastanesi, şehir merkezinde bulunan ve geniş bir hizmet yelpazesine sahip olan bir hastanedir. Acil servis, poliklinikler, ameliyathaneler ve yoğun bakım üniteleri gibi birçok birimi bulunmaktadır.

Tekirdağ Cerrahi Hastanesi​

Tekirdağ Cerrahi Hastanesi, özellikle cerrahi branşlarda uzmanlaşmış bir hastanedir. Ameliyat gerektiren hastalıkların tedavisinde uzman hekimler ve donanımlı bir ameliyathane bulunmaktadır.

Tekirdağ Özel Hastanesi​

Tekirdağ Özel Hastanesi, özel sağlık kuruluşlarından biridir ve farklı branşlarda uzman doktorlara sahiptir. Hastanede modern tıbbi cihazlar ve teknolojik altyapı bulunmaktadır.

Tekirdağ Göğüs Hastalıkları Hastanesi​

Tekirdağ Göğüs Hastalıkları Hastanesi, solunum sistemi hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir hastanedir. Astım, bronşit, KOAH gibi solunum hastalıklarının teşhis ve tedavisi burada yapılmaktadır.

Tekirdağ Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi​

Tekirdağ Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, kadın hastalıkları ve doğum ile çocuk sağlığı alanında hizmet veren bir hastanedir. Gebelik takibi, doğumhane, çocuk poliklinikleri gibi birimleri bulunmaktadır.

Tekirdağ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi​

Tekirdağ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, psikiyatri alanında uzmanlaşmış bir hastanedir. Depresyon, anksiyete, bipolar bozukluk gibi ruh sağlığı sorunlarına yönelik tedavi hizmetleri sunmaktadır.

Tekirdağ Onkoloji Hastanesi​

Tekirdağ Onkoloji Hastanesi, kanser hastalıklarının teşhis ve tedavisi konusunda uzmanlaşmış bir hastanedir. Kemoterapi, radyoterapi, cerrahi gibi kanser tedavi yöntemleri burada uygulanmaktadır.

Tekirdağ Diş Hastanesi​

Tekirdağ Diş Hastanesi, diş sağlığı alanında hizmet veren bir hastanedir. Diş tedavileri, ağız ve diş sağlığı kontrolü gibi hizmetleri sunan birimlere sahiptir.

Tekirdağ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi​

Tekirdağ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, hareket sistemi sorunlarına yönelik tedavi hizmetleri sunan bir hastanedir. Fizik tedavi, rehabilitasyon ve masaj gibi yöntemlerle hastaların sağlığına kavuşmaları desteklenir.

Tekirdağ Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi​

Tekirdağ Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi, kalp ve damar hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir hastanedir. Kalp ameliyatları, anjiyo, stent uygulamaları gibi girişimsel işlemler burada yapılmaktadır.

Tekirdağ Ortopedi ve Travmatoloji Hastanesi​

Tekirdağ Ortopedi ve Travmatoloji Hastanesi, kemik, eklem ve kas sistemi hastalıkları ile travma sonrası yaralanmaların tedavisine odaklanmış bir hastanedir. Ortopedi ameliyatları ve fiziksel rehabilitasyon hizmetleri sunulmaktadır.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü​

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü, şehirdeki sağlık hizmetlerinin koordinasyonunu sağlayan bir kurumdur. Sağlık projeleri, aşı takvimi, sağlık taramaları gibi konularda bilgi ve hizmet sunmaktadır.

Tekirdağ İl Ambulans Servisi​

Tekirdağ İl Ambulans Servisi, acil sağlık hizmetlerini sunan bir birimdir. Ambulanslarla hasta taşıma, acil müdahale ve ilk yardım gibi hizmetler bu servis tarafından sağlanmaktadır.

Tekirdağ Devlet Tıp Merkezi​

Tekirdağ Devlet Tıp Merkezi, öğretim hastanesi statüsünde olan bir sağlık kompleksidir. Tıp fakültesi öğrencilerine eğitim verirken, aynı zamanda poliklinikler, ameliyathaneler ve yoğun bakım üniteleri ile sağlık hizmeti sunmaktadır.

Tekirdağ İl Göğüs Hastalıkları Hastanesi​

Tekirdağ İl Göğüs Hastalıkları Hastanesi, solunum sistemi hastalıklarının teşhis ve tedavisine odaklanmış bir hastanedir. Astım, KOAH, pnömoni gibi solunum hastalıklarıyla ilgilenmektedir.

Tekirdağ İl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi​

Tekirdağ İl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, kadın hastalıkları, doğum ve çocuk sağlığı alanında hizmet veren bir hastanedir. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi, doğumhane ve çocuk poliklinikleri gibi birimleri bulunmaktadır.

Tekirdağ İl Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi​

Tekirdağ İl Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, psikiyatri alanında uzmanlaşmış bir hastanedir. Ruh sağlığı sorunlarına yönelik tanı, tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri sunmaktadır.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim ve Araştırma Hastanesi​

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sağlık alanında eğitim ve araştırma faaliyetleri yürüten bir hastanedir. Poliklinikler, ameliyathaneler ve yüksek teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılmış birimler bulunmaktadır.

Tekirdağ İl Diş Hastanesi​

Tekirdağ İl Diş Hastanesi, diş sağlığı alanında hizmet veren bir hastanedir. Diş tedavileri, çene cerrahisi, protez uygulamaları gibi hizmetleri sunmaktadır.

Tekirdağ İl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi​

Tekirdağ İl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında hizmet veren bir hastanedir. Hareket sistemi sorunlarının tedavisi ve rehabilitasyonu için çeşitli yöntemler kullanılmaktadır.

Tekirdagda Hangi Hastaneler Var?​

Tekirdağ Devlet Hastanesi, şehirde hizmet veren bir hastanedir.
Hastane aynı zamanda acil servis hizmeti de sunmaktadır.
Tekirdağ Cerrahi Tıp Merkezi, tıbbi hizmetler sunan bir sağlık kuruluşudur.
Tekirdağ Özel Hastanesi, özel sağlık hizmetleri sunan bir hastanedir.
Hastane, çeşitli uzmanlık alanlarında doktorlarla hizmet vermektedir.

Hastane yoğun bakım ünitesi ile kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.
Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık politikalarını uygulayan bir kurumdur.
Hastane, modern tıbbi cihazlar ile donatılmıştır.
Tekirdağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, eğitim ve tedavi hizmeti sunar.
Hastane randevu sistemine sahiptir, online randevu alabilirsiniz.

Geri