AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

TEGV Gonullu ne yapar?

Editör

Yeni Üye

TEGV Gönüllü ne yapar?​

Çocukların umutlarını gerçekleştirme hakkına inanan gönüllülerimiz emeklerini, zamanlarını, bilgi ve deneyimlerini sosyal sorumluluk bilinciyle çocuklarımıza aktararak, yarının aydınlık insanlarının yetişmesine destek oluyor.

Yeşilay a üye olan ne yapar?​

Yeşilay a üye olan ne yapar?
Yeşilay’da Gönüllülük Yeşilay misyon ve vizyonuna hakim, zamanlarını, bilgi ve deneyimlerini sosyal sorumluluk bilincine sahip rol model insanlar ile başta gençler olmak üzere toplumun her kesimine edinilen bilgi ve deneyimi aktararak, bağımlılıklardan uzak bir neslin yetişmesi hedeflenmektedir.

TEGV bağış sertifikası nasıl alınır?​

TEGV e-Sertifika. Eğitime Destek Sertifikalarımız ile, bir çocuğumuzun bir yıllık eğitim masrafı olan 200 TL’yi karşılayarak, çocuklarımızın nitelikli eğitim desteği almasına katkı sağlayabilirsiniz. Sertifikalarımızı dilerseniz dijital olarak e-posta yoluyla, dilerseniz de basılı olarak alabilirsiniz.

Kızılay Gönüllü ne yapar?​

Kızılay Gönüllü ne yapar?
Türk Kızılay Gönüllüsü; sağduyusunu, vicdanını, hoşgörüsünü, şefkatini ve iyilikseverliğini insanlığa hizmete dönüştüren, Türk Kızılay Temel İlkelerini ve Kurumsal Değerlerini samimi olarak benimseyen, içselleştiren, tutum, davranış ve hizmetlerine yansıtan, insan ıstırabını dindirmek için fedakârca hizmet üreten …

TEGV nedir burs?​

TEGEV Öğrenim Bursu Teknik öğretim okullarının, Orta Öğrenim veya Yüksek Öğrenim seviyelerine kayıt olmaya hak kazanan veya bu okullarda öğrenimlerine devam eden, maddi destek ihtiyacı olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı başarılı öğrencilere verilen senelik bir burstur.

Yeşilay bir sivil toplum örgütü müdür?​

Yeşilay bir sivil toplum örgütü müdür?
Yeşilay, başta tütün, alkol ve madde bağımlılıkları olmak üzere her türlü bağımlılık doğurucu faktör ve sürece karşı kurumsal kapasitesi oranında önleyici mücadele programları oluşturan; oluşmuş bağımlılıklarla ilgili olarak ise kamu ve sivil toplumun sahip olduğu terapi ve tedavi hizmetlerinin etkin şekilde …

Eğitim Gönüllüleri Vakfı Nasıl bağış yapılır?​

BAĞIŞ ve ÜRÜNLER
- Kredi Kartı ile Bağış
- PAPARA ile Bağış
- Banka Havalesi.
- İnternet Bankacılığı
- SMS.

Aşağıdakilerden hangisi TEGV in faaliyetlerini sürdürdüğü etkinlik alanıdır?​

Aşağıdakilerden hangisi TEGV in faaliyetlerini sürdürdüğü etkinlik alanıdır?
TEGV, oluşturduğu özgün eğitim programlarını ülke genelinde kurduğu Eğitim Parkları, Öğrenim Birimleri ve Ateşböceği Öğrenim Birimlerinden oluşan etkinlik noktalarının yanı sıra, okullarda gönüllüleri aracılığı ile hayata geçirir.

TEGV gönüllüleri, çocukların umutlarını gerçekleştirme hakkına inanarak emeklerini, zamanlarını, bilgi ve deneyimlerini sosyal sorumluluk bilinciyle çocuklara aktarır. Bu sayede yarının aydınlık insanlarının yetişmesine katkı sağlarlar.

Yeşilay’a üye olan gönüllüler, Yeşilay'ın misyon ve vizyonunu benimseyerek sosyal sorumluluk bilinciyle topluma bilgi ve deneyimlerini aktarır. Bağımlılıklardan uzak bir neslin yetişmesine destek olurlar.

TEGV e-Sertifika ile bir çocuğun bir yıllık eğitim masrafını karşılayarak çocukların nitelikli eğitim almasına destek olabilirsiniz. Sertifikalar dilerseniz dijital olarak e-posta yoluyla, dilerseniz de basılı olarak alınabilir.

Kızılay gönüllüleri, insanlığa hizmet etmek için sağduyularını, vicdanlarını, hoşgörülerini, şefkatlerini ve iyilikseverliklerini kullanırlar. Türk Kızılay Temel İlkelerini ve Kurumsal Değerlerini benimseyerek insan ıstırabını dindirmek için hizmet verirler.

TEGV Öğrenim Bursu, maddi desteğe ihtiyacı olan başarılı öğrencilere verilen senelik bir burstur. Bu burs, teknik öğretim okulları ile Orta ve Yüksek Öğrenim seviyelerindeki öğrencilere verilmektedir.

Yeşilay, sivil toplum örgütü olarak faaliyet gösterir. Tütün, alkol ve madde bağımlılıkları gibi bağımlılıklarla mücadelede kurumsal kapasitesini kullanarak önleyici ve tedavi edici programlar oluşturur.

Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağış yapmak için farklı yöntemler bulunmaktadır. Bunlar arasında kredi kartıyla bağış, PAPARA ile bağış, banka havalesi, internet bankacılığı ve SMS ile bağış yapma gibi seçenekler vardır.

TEGV'in faaliyetlerini sürdürdüğü etkinlik alanları arasında Eğitim Parkları, Öğrenim Birimleri ve Ateşböceği Öğrenim Birimleri bulunmaktadır. Bunların yanı sıra okullarda gönüllüler aracılığıyla da faaliyetlerini yürütmektedir.

Geri