TEFF cayi saglik bakanligi onayli mi?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
143.953
Çözümler
15
Tepkime puanı
1
Puan
38
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

TEFF çayı sağlık bakanlığı onaylı mı?​

1 yıllık Ar-Ge çalışmaları sonrasında Teff tohumlu çayını ürettiklerini belirten Taşçı, “Bizim ürettiğimiz ürün bakanlık onaylı, içerisinde sibutramin dahil hiçbir kimyasal yoktur. Bakanlık onayı olmadan zaten eczanelerde satışı mümkün değildir.

Teff tohumu çayı yasaklandı mı?​

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ‘kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş değiştirilmiş ürünler’ listesinde ünlü isimlerin sosyal medyada reklamını yaptığı ‘Teff’ çayı da var.
TEFF tohumlu çay işe yarıyor mu?
Teff tohumlu çay tek başına zayıflamaya yardımcı olmaz. İçerisinde bulunan faydalı ve ödem attırıcı bitkiler sayesinde vücudunuzdaki toksinlerin atılmasına yardımcı olmaktadır. Teff tohumlu çay, diyete eklendiğinde kilo vermenizi hızlandırmaya yardımcı olmaktadır.
Teff çayında sibutramin var mı?
Tarım ve Orman Bakanlığı haberlerden sonra ünlülerin tanıttığı Teff tohumlu çayın orijinalini üreten firmanın talebi üzerine ürünü inceledi ve 23 Kasım’da açıkladığı raporunda üründe sibutramin dahil hiçbir kimyasal maddeye rastlamadığını belirtti.

Teff çayı orjinal olduğu nasıl anlaşılır?​

“Ürünü sadece eczanelerden ve resmi sitemizden alsınlar” 1 yıllık Ar-Ge çalışmaları sonrasında Teff tohumlu çayını ürettiklerini belirten Taşçı, “Bizim ürettiğimiz ürün bakanlık onaylı, içerisinde sibutramin dahil hiçbir kimyasal yoktur.

Teff çayının içinde neler var?​

Son dönemin gözdesi haline gelen çayın içinde bamya çiçeği, açai, teff tohumu, limon otu, biberiye, yeşil kahve, funda, sandaloz sakızı, mate yaprağı, chia tohumu, barut ağacı kabuğu, kiraz sapı, kuşburnu, kimoa tohumu, tarçın, yeşil çay, kitre zamkı, maca, lepidyum ve aspit tohumudur.
TEFF çayı tok karnına içilir mi?
Bu doğal bitki çayını kalıcı bir zayıflama imkanı vermesi için, sabahları aç karnına tüketilmesi gerektiği dile getiriliyor.
 
Geri
Üst