AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tedu basari bursu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tedü başarı bursu nedir?​

Akademik Başarı Bursu Oranları: Üniversitemize kısmi burs kontenjanı ile yerleşen öğrencilerimizden, kısmi bursu ile aynı oranda Akademik Başarı Bursu’na hak kazanan öğrencilerimize ek burs verilir. Kısmi bursundan daha düşük oranda bursa hak kazanan öğrencilerimize ise %5 ek burs verilir.

Yurtdışında nasıl burs kazanılır?​

Yurtdışı burs başvuruları için genel kriterler eğitim alacağınız ülkeye ve üniversiteye göre değişiklik gösterebileceği gibi istenilenler şu şekildedir;
- Lisans için lise diploması ya da yüksek lisans için üniversite diploması.
- Akademik GPA yani not ortalamanız.
- Yaş şartı.
- TOEFL ya da IELTS puanları.
Sisteme girmeye hak kazanarak TED Okullarında eğitim gören ve mezun olan öğrencilerin, üniversite eğitimleri boyunca da bursları devam etmektedir. Ayrıca, üniversite öğrencilerinin staj ve kariyer takiplerinin yapıldığı sistemde, mezun öğrencilerin işe yerleşme süreçleri de desteklenmekte ve izlenmektedir.
Burs almak için ne yapmalıyım?
2021-2022 döneminde KYK burs ve kredi başvuruları, tamamen internet üzerinden yapılmaktadır. KYK sitesi üzerinden gerekli tarihler arasından yapılan burs başvuruları, değerlendirilir ve dönüş yapılır. Burs veya kredi almaya hak kazandıktan sonra E-Devlet üzerinden KYK taahhütnamesini onaylaman gerekmektedir.
TED Koleji ne kadar burs veriyor?
TED Çorlu Koleji, TED Genel Merkez onaylı TED Çorlu Koleji Burs ve İndirim Uygulamaları İç Yönetmeliği’nde tanımlanan indirim olanaklarını sunarak ve 5, 6, 7, 8 ve 9. sınıflar için %100, %75, %50 ve %25 başarı bursu vererek eğitimde fırsat eşitliği yaratmaya özen göstermektedir.

TED üniversite bursu ne kadar?​

Tüm Fakültelerimiz ve İngilizce Dil Okulumuz için öğrenim ücreti 50.000,00 TL + %8 KDV = 54.000,00-TL’dir. Detaylı bilgi için tıklayınız. Lisansüstü programlarında ise farklılıklar bulunmaktadır. 2021-2022 Akademik Yılı Lisansüstü programları ücret detayları için tıklayınız.

TED ne kadar burs veriyor?​

BİR ÖĞRENCİNİN ORTALAMA MALİYETİ 13 BİN 500 TL Tam Eğitim Bursu almaya hak kazanan öğrenciler, varsa bölgelerindeki TED Okulları’nda gündüzlü olarak; yoksa pansiyonlu TED Okulları’nda (Karabük ve Polatlı) yatılı olarak okutuluyor.
Burstan yararlanacak öğrenciler, Ön lisans öğrencileri, Lisans öğrencileri, İki yıllık okullardan mezun olup, dört yıllık okulların üçüncü sınıfına dikey geçiş sınavı ile ara vermeden kayıt yapan öğrenciler, ( intibak veya hazırlık sınıfında burs verilmez.
TED Koleji %100 burs veriyor mu?
VAKIF BAŞARI BURSLARI İlköğretim Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizden ilk on dereceye girenlerden birinciye %100, ikinci ve üçüncülere %50 indirimli, 4-10. dereceye girenlere %25 indirimli okuma hakkı tanınmaktadır.
TED kolejine kaç puanla girilir?
TED İzmir Koleji Anadolu Lisesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Lise Geçiş Sınavı (LGS) puanı 420 ve üzeri olan öğrencilerin kayıtlarını kabul etmektedir.

TED Üni kaç TL?​

Geri