AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

TED Genel Muduru kim?

Editör

Yeni Üye

TED Genel Müdürü kim?​

TED Genel Müdürü Sevinç Atabay eğitimde gösterdiği bu çabasının karşılığını aldı. İlk uluslararası Pearson BTEC elçisi seçildi. Yeni uluslararası görevi nedeniyle gururlu olduğunu söyleyen Sevinç Atabay şöyle konuştu: “Mesleğimde 40’ıncı yılım, birçok ulusal ve uluslararası görevde bulundum.

Mustafa Koca Antalya kimdir?​

Antalya’da 25 yıl kuyumculuk yapan ve Kuyumcular Odası Başkanlığı’nı yapan Mustafa Koca yaptırmış. Koca, öğretmen olarak iş hayatına atılmış, ancak daha sonra kuyumculukta karar kılmış. Antalya’da 12 dükkan açmış, Kuyumcular Odası Başkanlığı yapmış.

TED Istanbul müdür?​

TED Istanbul müdür?
Müdür Yardımcılarımız
Füsun ERSOY | Okul Müdürü | [email protected]
Nesrin AKYÖNDEM | 8. Sınıflar Müdür Yardımcısı | [email protected]
Murat AVCU | 5 ve 7. Sınıflar Müdür Yardımcısı | [email protected]
Mukadder AKDEMİR | 6. Sınıflar Müdür Yardımcısı | [email protected]

Hakan Büyükhanlı kimdir?​

Hakan Büyükhanlı kimdir?
Evli ve iki çocuk babası olan Hakan Büyükhanlı, 1990 yılından itibaren Büyükhanlı Kardeşler Turizm Yatırım A.Ş’de inşaat ve turizmden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev almaktadır.

TED Antalya Bursluluk Sınavı 2022 ne zaman?​

Sınav 12-13 Şubat 2022 tarihinde düzenlenecek. Sınava 5, 6, 7, 8, 9 ve 10. sınıf öğrencileri katılabilecek. Anaokulu ve ilkokul seviyesinde bulunan öğrenciler mülakatla kabul edilecek. 6, 7 ve 9. sınıf öğrencileri 12 Şubat Cumartesi günü sınava girecek.

Antalya Koleji ne zaman kuruldu?​

Antalya Lisesi Antalya’nın bilinen ilk eğitim ve öğretim kurumudur. 1889 yılında bakkal iki kardeş tarafından iki katlı iki bina halinde ev olarak yaptırılmıştır. 1889-1891 yıllarında eğitim kurumuna çevrilen bu binalar Antalya Lisesi’nin ilk halidir.

TED Genel Müdürü olarak Sevinç Atabay'ın eğitimdeki başarısı ve uluslararası görevleri ön plana çıkıyor. 40 yıllık meslek hayatında birçok ulusal ve uluslararası görevde bulunmuş olması, Pearson BTEC elçisi seçilmesi ve yeni uluslararası göreviyle gurur duyması dikkat çekici.

Mustafa Koca ise Antalya'da uzun yıllar kuyumculuk yapmış ve Kuyumcular Odası Başkanlığı yapmış bir isimdir. Öğretmenlikten kuyumculuğa geçiş yapması ve Antalya'da birçok dükkan açması, iş hayatındaki başarısını göstermektedir.

TED Istanbul Müdürü hakkında net bir bilgi verilmemiş, sadece müdür yardımcılarının isimleri ve iletişim bilgileri paylaşılmış.

Hakan Büyükhanlı'nın ise evli ve iki çocuk babası olarak Büyükhanlı Kardeşler Turizm Yatırım A.Ş.'de inşaat ve turizmden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığı belirtilmiş.

TED Antalya Bursluluk Sınavı 2022'nin 12-13 Şubat tarihlerinde düzenleneceği ve sınava 5, 6, 7, 8, 9 ve 10. sınıf öğrencilerinin katılabileceği bilgisi verilmiş. Ayrıca mülakatla kabul edilecek olan anaokulu ve ilkokul seviyesindeki öğrencilerin durumu da belirtilmiş.

Antalya Koleji'nin ise Antalya'daki ilk eğitim ve öğretim kurumu olduğu ve 1889 yılında bakkal iki kardeş tarafından ev olarak yaptırıldıktan sonra eğitim kurumuna dönüştüğü bilgisi paylaşılmış. Bu tarihte Antalya Lisesi'nin ilk hali oluşturulmuş.

Geri