AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tecno Spark hangi markanin yan urunu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tecno Spark hangi markanın yan ürünü?​

Transsion Holdings’in yan kuruluşu olan Tecno Mobile’ın Türkiye lansmanı 6 Mart Cuma günü İstanbul’da gerçekleştirilecek. 2006 yılında kurulan Tecno Mobile, 60’dan fazla ülkede yaklaşık 21 bin satış noktası ile faaliyet gösteriyor.

Tecno kimin malı?​

Çinli akıllı telefon üreticisi Tecno, 35 milyon dolar yatırımla Türkiye’de üretime başladığını açıkladı. Firma yüzde 10’luk pazar payına ulaşmayı ve bin kişiye istihdam yaratmayı hedefliyor.
Tekno Spark nasıl bir telefon?
Genel olarak baktığımda verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla aldığımı söyleyebilirim. Kamera konusunda gerçekten okuduklarınız kadar varlar, çok kaliteli çekimler yapabiliyorsunuz. Makro modu gerçekten çok hoş detaylar çıkarıyor ortaya. Şarjı iyi 5k üstü mah bataryaya sahip. Ekran genişliği de gayet iyi.

Tecno Spark 6 ne zaman cikti?​

TECNO nasil bir marka?​

türkiye piyasasına giren çinli akıllı telefon üreticisi. 60’dan fazla ülke, 21 bin satış noktası, 2019 yılında 16 milyon adetlik satış, yüzde 1’lik pazar payı ile dünyanın en büyük 10. oyuncusu.
TECNO telefonlar nerede üretiliyor?
Tecno, Türkiye’ye 25 milyon dolardan fazla yatırım yapacak İSTANBUL (AA) – Türkiye’de üretime haziran ayında başlayan akıllı telefon markası Tecno Mobile, Camon 16’nın yerli üretim ilk modellerini satışa sundu.
Son olarak Çin merkezli Tecno Mobile de İstanbul – Pendik’teki fabrikada üretime başlıyor. Bu fabrikada toplamda 1000 kişilik istihdam sağlayan Techno Mobile, uzun vadede Türkiye’de kullanıcıların gereksinimlerine göre özel modeller geliştirileceğini belirtiyor.
Tecno Spark 6 Go iyi mi?
4 Gb ram’i tam kapsamlı kullanıyor. Gerek Pub-g gerek mobile legends tam performans ayarlarında donmadan ısınmadan oynayabiliyorum. Bana göre telefon oldukça iyi bu fiyata bu özellikler harika. Kamerasına gelecek olursak çekim pozlama hepsi çok iyi.

Tecno Spark 7 Pro kimin markası?​

Haziran ayında Türkiye’de üretime başlayan dünyanın önde gelen akıllı telefon markalarından TECNO Mobile, fotoğraf performansıyla öne çıkan altıncı yerli üretim modeli TECNO SPARK 7 Pro’yu Türkiye’de satışa sundu.

Tecno POVA iyi mi?​

Şarjı beklediğimden çok daha iyiymiş. Estetiğide oldukça hoş kullanımı diğer android telefonlar gibi çok kolay. Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Satıcının sorularımı satış öncesi ve sonrası yanıtlamasıyla ilgisine de ayrıca teşekkürler gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Tecno nasil bir marka?

Tecno camon nerede üretiliyor?​

TECNO Mobile’ın İstanbul Pendik’teki tesisinde üretilen ilk yerli üretim telefonu TECNO CAMON 16 satışa sunuldu.

Geri