AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Teams uygulamasi nasil kullanilir?

Editör

Yeni Üye

Teams uygulaması nasıl kullanılır?​

Microsoft Teams, sohbet, notlar ya da dosyalardaki tüm verileri şifreler….Microsoft Teams Ayarları Nasıl Yapılır?
- İş hesabınızla Office 365’te oturum açın. Yönetim Merkezi’ne gitmek için “Yönetici” butonuna basın.
- “Ayarlar” sekmesinden “Hizmetler ve eklentiler”e gidin.
- Açılan sayfada “Microsoft Teams”e tıklayın.

Microsoft Teams kaç GB yer kaplar?​

WINDOWS’TA TEAMS İÇİN DONANIM GEREKSİNİMLERİ
Bileşen | Gereklilik
Bellek | 4 GB
Hard disk | 3 GB kullanılabilir disk alanı
Çözünürlük | 1024 x 768
Team programı ücretli mi?​
Evet! Teams’in ücretsiz sürümü şunları içerir: Sohbet mesajları ve arama. Hem bireysel görüşmeler hem de gruplar için yerleşik çevrimiçi toplantılar ile sesli ve görüntülü aramalar.

Teams ücreti ne kadar?​

Teams ücreti ne kadar?
Kullanıcılar, tam özellikli bir Microsoft 365 aboneliğine Microsoft 365 İş Standardı (yıllık taahhütle kullanıcı/ay başına 12,50 ABD Doları). Toplantı programlama, takvim, 1 TB dosya depolama ve gelişmiş yönetici özellikleri dahil eksiksiz Teams özelliklerine sahip olur.

Microsoft Teams toplantısı nasıl olur?​

Microsoft Teams toplantısı nasıl olur?
Microsoft Teams’te çevrimiçi sınıf toplantısı zamanlama Uygulamanın sol tarafındaki Takvim seçeneğine gidip sağ üst köşedeki Yeni toplantı’yı seçin. Takvimde bir zaman aralığı seçin. Zamanlama formu açılır.

Microsoft Teams üye olmadan kullanılır mı?​

Teams hesabınız yoksa bile mobil uygulamada Teams toplantıya katılabilirsiniz. Şu şekilde yapılır: Toplantı davetsinde, Toplantıya katıl’Microsoft Teams seçin. Teams mobil uygulamasına sahip değilsiniz, uygulamayı indirmek için uygulama mağazanıza alınırsiniz.

Öğrenci Microsoft hesabı nasıl açılır?​

Adım: Hesabınızı oluşturmak için ad, soyad ve parola bilgilerini doldurduktan sonra girmiş olduğunuz öğrenci e-posta adresine Office 365 doğrulama kodu gelecektir. Doğrulama kodunu hesabınızı tamamlamak için ilgili alana giriniz ve başlat seçeneğine tıklayınız. Office 365 eğitim hesabınız kullanıma açılmıştır.
Microsoft Teams okul için nasıl kullanılır?​
Eğitim için Microsoft Teams’e erişmek için Oturum Aç’a tıklayın ve okulunuzun sağladığı e-posta adresini ve parolayı girin.Eğer okulunuz Eğitim için Office 365’e zaten kayıtlıysa ve Microsoft Teams’e erişimi açmışsa veya okulunuz akredite edilmiş bir akademik kurumsa oturum açabilir veya kaydolabilirsiniz.

Microsoft Teams'u etkili bir şekilde kullanabilmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. **Microsoft Teams Ayarları Nasıl Yapılır?**
- İş hesabınızla Office 365'e oturum açın.
- Yönetim Merkezi'ne gitmek için "Yönetici" butonuna basın.
- "Ayarlar" sekmesinden "Hizmetler ve eklentiler"e gidin.
- Açılan sayfada "Microsoft Teams"e tıklayın.

2. **Microsoft Teams Kaç GB Yer Kaplar?**
- Windows'ta Teams için donanım gereksinimleri şu şekildedir:
- Bellek: 4 GB
- Hard disk: 3 GB kullanılabilir disk alanı
- Çözünürlük: 1024 x 768

3. **Team Programı Ücretli mi?**
- Evet, Teams'in ücretsiz sürümü sohbet mesajları, aramalar ve çevrimiçi toplantılar gibi özellikleri içerir.

4. **Teams Ücreti Ne Kadar?**
- Kullanıcılar tam özellikli bir Microsoft 365 aboneliği olan Microsoft 365 İş Standardı'na abone olabilirler. Yıllık taahhütle kullanıcı/ay başına 12,50 ABD Doları ödemek gerekmektedir.

5. **Microsoft Teams Toplantısı Nasıl Olur?**
- Microsoft Teams'te çevrimiçi sınıf toplantısı zamanlamak için Uygulamanın sol tarafındaki Takvim'e gidip Yeni toplantı seçeneğini seçebilirsiniz.

6. **Microsoft Teams Üye Olmadan Kullanılır mı?**
- Teams hesabınız olmasa bile mobil uygulamada Teams toplantısına katılabilirsiniz. Toplantı davetinde, "Toplantıya Katıl" seçeneğine tıklayarak Teams'e katılabilirsiniz.

7. **Öğrenci Microsoft Hesabı Nasıl Açılır?**
- Öğrenci Microsoft hesabı oluşturmak için ad, soyad ve parola bilgilerini doldurarak e-posta adresinize doğrulama kodu gelecektir.

8. **Microsoft Teams Okul İçin Nasıl Kullanılır?**
- Eğitim için Microsoft Teams'e erişmek için okulunuzun sağladığı e-posta adresi ve parolayla Oturum Aç'a tıklayabilirsiniz. Okulunuzun zaten Office 365'e kayıtlı olması durumunda Microsoft Teams'e erişimi açık olacaktır.

Bu adımları takip ederek Microsoft Teams'i başarılı bir şekilde kullanabilirsiniz. Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri