AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Taze Portakal Suyundan Fres Lokumcuklar

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Taze Portakal Suyundan Fres Lokumcuklar Tanımı İçin Malzemeler
1.5 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Çeyrek su bardağı nişasta
Çeyrek su bardağı şeker
Yarım tatlı kaşığı tereyağ
Bulamak için;
Hindistan cevizi

Taze Portakal Suyundan Fres Lokumcuklar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Malzemelerimizi tencerede kaynayana kadar pişirelim.
Altını kapadıktan sonra su bardaklarımızı sıcak suyla ıslatıp, suyunu süzdükten sonra muhallebileri bardaklara dökelim.
İlk sıcağı çıkınca buzdolabına kaldıralım üç dört saat dinlenmesini ve donmasını sağlayalım.
Soğuyan lokumlarımızı bardaktan yanlardan gerdirerek çıkartalım çok kolay çıkacaktır.
Etrafını hindistan cevizine bulayalım ve dilimleyelim. Afiyet olsun.
Taze Portakal Suyundan Fres Lokumcuklar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst