AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Taze Fasulye Ve Kuru Domates Yemeği

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Taze Fasulye Ve Kuru Domates Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kg taze yeşil fasulye
10 yahut 15 kuru domates
3 adet domates
2 adet soğan
2 yemek kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tuz
1 adet sarımsak
Yarım çay bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı domates salçası
2 su bardağı sıcak su

Taze Fasulye Ve Kuru Domates Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yeşil fasulyeleri alın, başını ve sonunu, akabinde küçük modüller halinde kesin (resme bakın).
Yıkayın ve gerisini hazırlarken beklesinler. Domates kurusunu bir kaseye koy ve sıcak su ek et, ve beklesin.
Soğanları küçük küçük doğrayıp tavaya zeytinyağı ile koyup kısık ateşte soteleyin.
Salça ekleyin.
Domatesleri soyup küp küp doğrayın ve tavaya ekleyin.
Fasulyeleri tavaya ekleyin.
Tuz, karabiber, kırmızı biberi ekleyin.
Bir iki bardak sıcak su ekleyin.
Orta ateşte pişirin: aşağı üst her 10 dakikada bir denetim edin. Fasulyelerin pişmesi uzun vakit alabilir: bu onları nereden satın aldığınıza bağlıdır. Yemeğin dinlenmesi için 1 saat yahut daha az bekleyin. Afiyet olsun
Taze Fasulye Ve Kuru Domates Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst