Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler
1-1, 5 kilo taze fasulye
Sarımsak
1 yemek kaşığı tereyağı
2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
Pul biber
Tuz
Taze Fasulye Kavurması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle fasulyelerimizi güzelce temizleyip yıkadıktan sonra üç yahut iki modüle bölüyoruz.
Kaynayan suda yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz çok aşırı yumuşak olmamasına dikkat edelim.
Daha sonra fasulyelerimizi süzdürdükten sonra tencereye sarımsaklarımızı güzelce ezip tereyağı ve sıvı yağ ile kavuruyoruz.
Kavrulan sarımsağımıza fasulyelerimizi ekliyoruz az bir ölçü su ekleyip kavuruyoruz.
Tuzunu ve pulbiberinide ekliyoruz yemeğimiz hazır herkese afiyet olsun.
Not: Bu tanım çay ile birlikte çok hoş oluyor.
1-1, 5 kilo taze fasulye
Sarımsak
1 yemek kaşığı tereyağı
2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
Pul biber
Tuz
Taze Fasulye Kavurması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle fasulyelerimizi güzelce temizleyip yıkadıktan sonra üç yahut iki modüle bölüyoruz.
Kaynayan suda yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz çok aşırı yumuşak olmamasına dikkat edelim.
Daha sonra fasulyelerimizi süzdürdükten sonra tencereye sarımsaklarımızı güzelce ezip tereyağı ve sıvı yağ ile kavuruyoruz.
Kavrulan sarımsağımıza fasulyelerimizi ekliyoruz az bir ölçü su ekleyip kavuruyoruz.
Tuzunu ve pulbiberinide ekliyoruz yemeğimiz hazır herkese afiyet olsun.
Not: Bu tanım çay ile birlikte çok hoş oluyor.