Taze Fasulye Kavurması Tarifi İçin Malzemeler
Yarım kg taze fasulye ( önceden haşlanmış buzluğa koyulmuş fasulye kullandım. siz taze aldıysanız biraz haşlayalım öyle kullanalım )
2 adet soğan
1 adet domates
3 diş sarımsak
Tuz
Pulbiber
1 çay bardağı su
Taze Fasulye Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Taze aldıysanız fasulyelerimizi ayıklayalım, kiralım, haşlayalım. ( haşlamadan kullanırsanız sert olur ).
Tenceremize sıvı yağımızı koyalım. Soğanımızı küp küp doğrayıp kavuralım.
Kavurulan soğanımızın içerisine sarımsağımızı doğrayalım.
Taze fasulyemizi ekleyelim, domatesi küp küp doğrayıp koyalım.
1 çay bardağı suyumuzu da ekleyip pişmeye bırakalım.Afiyet olsun.
Taze Fasulye Kavurması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kg taze fasulye ( önceden haşlanmış buzluğa koyulmuş fasulye kullandım. siz taze aldıysanız biraz haşlayalım öyle kullanalım )
2 adet soğan
1 adet domates
3 diş sarımsak
Tuz
Pulbiber
1 çay bardağı su
Taze Fasulye Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Taze aldıysanız fasulyelerimizi ayıklayalım, kiralım, haşlayalım. ( haşlamadan kullanırsanız sert olur ).
Tenceremize sıvı yağımızı koyalım. Soğanımızı küp küp doğrayıp kavuralım.
Kavurulan soğanımızın içerisine sarımsağımızı doğrayalım.
Taze fasulyemizi ekleyelim, domatesi küp küp doğrayıp koyalım.
1 çay bardağı suyumuzu da ekleyip pişmeye bırakalım.Afiyet olsun.
Taze Fasulye Kavurması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı