Taze Fasulye Kavurması

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Taze Fasulye Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
500 gram taze fasulye
1 büyük uzunluk soğan
2 diş sarımsak
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı zeytinyağ
Tuz, karabiber, pulbiber

Taze Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fasulyeler yemeklik doğranır sıcak suda beş dakika haşlandıktan sonra soğuk sudan geçirilerek süzülmeye bırakılır.
Tenceremize yemeklik doğradığımız soğan ve sarımsağı birde sıvı yağları koyarak kavurmaya başlıyoruz.
Soğanların pembeleşmesini beklemeden haşlamış olduğumuz fasulyeleri elimizde fazla ezmeden sularını sıkarak tencereye ek ediyoruz.
Ocağımızın altını orta dereceye ayarlayıp orta ara karıştırarak pişirme sürecimize devam ediyoruz.
Baharatlarımızı ekleyerek ocağımızı kısığa alıyoruz. Afiyet olsun.
Taze Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst