AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Taze Fasülye (Etli)

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Taze Fasülye (Etli) Tanımı İçin Gereçler
500 gram taze fasülye
120 gram kuzu eti
1 tane küçük soğan
3 küp biber salçası
1 küp peynir altı suyu
3 küp et suyu
2 yemek kaşığı zeytinyağı

Taze Fasülye (Etli) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Her zamanki üzere taze fasülyeleri 15 dk sirkeli suda bekletelim. Eti ben yumuşak olsun diye birinci evvel minik minik doğrayıp haşladım.
Fasülyeleri yıkadıktan sonra tenceremize birinci evvel soğanımızı koyup 2- 3 orta ateşte kavuruyoruz,
Haşlanmış etimizi de ekleyip yeniden biraz daha kavuruyoruz ( ben etin kendi suyunu koymadım buzlukta ki et suyumu kullandım)
Geriye kalan başka materyalleri de katıp kendi sularında biraz kavuruyoruz, biraz kavrulup fasülyelerin rengi hafif döndükten sonra kendi suyunu koyup pişmeye bırakıyoruz Şimdiden afiyet olsun miniklere şifa olsun Doktorunuza müşavereyi unutmayın .
 
Geri
Üst